AGENDA

Converteix-te en l'estrella de la cuina amb els nostres 'Showcookings'

Taller de cuina

Taller de cuina

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

CONVERTEIX-TE EN L’ESTRELLA DE LA CUINA AMB ELS NOSTRES ‘SHOWCOOKINGS’

Torna el nostre tradicional showcooking amb Kattia Juárez, enginyera agrícola i gastroinfluenciadora (@andorra_cooking_spot), que et guiarà en la creació de plats deliciosos i responsables amb el planeta. Hora: 15.30 h. Hotel Princesa Parc. La Massana.

TALLERS

TALLER FAMILIAR: PINTA LA TEVA MÀSCARA DE CATRINA

Les famílies es deixaran emportar per l’esperit de la tardor i concretament per les Catrines fent una màscara al més pur estil mexicà. Hora: 11.30 h, 12.30 h, 15 h i 16 h. Museu Carmen Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany.

‘TRANSVERSALS: TALLER D’EXPRESSIÓ CORPORAL’

El taller es treballarà aquest procés, com desmuntar les danses més tradicionals, que són el nostre origen i punt de partida, per portar-les a uns moviments més contemporanis a càrrec de Jaime Pablo Diaz. Hora: 10 h. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

ESPECTACLES

‘TRANSVERSALS: ESPECTACLE DE DANSA CONTEMPORÀNIA BERRO’

Un espectacle que procura recuperar la memòria col·lectiva, un viatge que connecta amb els estats emocionals i mostra la importància de recobrar l’essència ancestral. Hora: 21.30 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

CONTACONTES

‘EL COTXE QUE VOLIA SER UNA BICICLETA’

Contacontes sobre mobilitat sostenible dirigit a nens d’entre tres i vuit anys. Hora: 11.00 h. Bici Lab Andorra. Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella.

CINEMA

PRESENTACIÓ I PROJECCIÓ DEL CURTMETRATGE ‘EL MAL DONAT’

Projecció del curtmetratge El mal donat, creació cinematogràfica dirigida per Alfons Casal i Hèctor Mas i centrada en la bruixeria. Part de les escenes del curtmetratge s’han enregistrat en les estances i habitacions de la Casa Rull, una casa museu que ha servit d’escenari per a múltiples rodatges. Hora: 20.00 h. Museu Casa Rull. La Massana.

FIRA

FIRA D’ANDORRA LA VELLA

Quaranta-cinquena edició de la Fira d’Andorra la Vella. Horari: d’11 a 21 h. Al Parc Central. Andorra la Vella.

tracking