Aventura ramadera

Aventura ramadera

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

TALLERS

‘POSEM LLUM A PROGRAMES INCONSCIENTS I HÀBITS BOICOT’

Taller amb constel·lacions playmobil i els 7 hàbits conscients. Amb Montse Palau. Hora: d’11 a 13 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘L’AVENTURA RAMADERA’

Aquest any a La Fira, els més petits tenen l’oportunitat de viure una experiència única amb el taller teatralitzat de Ramaders d’Andorra. Hora: 10, 12,16 i 18 h. Aparcament del Parc Central. Andorra la Vella.

FIRA

XLV FIRA CONCURS DE BESTIAR BOVÍ, EQUÍ I OVÍ

De 6 h a 9 h. Arribada dels animals

11.30 h. Subhasta d’anolls qualificats de la raça bruna d’Andorra

13 h. Repartiment de premis.

Aparcament d’autobusos Prada Casadet. Andorra la Vella.

ACTIVITATS

OBSERVACIÓ D’OCELLS DE LA MIGRACIÓ DE TARDOR

De l’associació ADN us proposem una sortida matinal per observar ocells migradors des del port d’Incles. Hora de 9 a 13 h. Vall d’Incles. Canillo.

EXPOSICIONS

‘COLORS PER AL PLANETA’

Trobada d’artistes pintors de diferents països que, cada dos anys, des del 2008 es reuneixen per crear i compartir. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 31 d’octubre.

‘L’ESTAT ARXIPELÀGIC-EXPLORANT LA IDENTITAT DE LES FILIPINES I LA SEVA RELACIÓ AMB ELS OCEANS’

Aproximació a la identitat única d’aquest territori i al seu patrimoni marítim, captat a través dels ulls del fotògraf Jacob Maentz. Hotel Rosaleda. Encamp. Fins al 30 d’octubre.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow, i presenta també altres artistes destacats d’aquest moviment. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

tracking