Patricia Conde

“Estem a anys llum d'aconseguir un escenari just”

Patricia Conde a l'Andorra Park Hotel.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu, humorista i presentadora Patricia Conde va conduir ahir al vespre a l’Andorra Park Hotel l’esdeveniment de presentació al Principat de la Nova Generació IQOS ILUMA, una alternativa lliure de fum que està triomfant a països com el Japó i Suïssa.

Visita Andorra amb motiu de la presentació de la nova generació IQOS ILUMA. Què ens en pot avançar?

Serà un esdeveniment divertit. Ja vaig treballar amb Philip Morris a Madrid, on vam fer per primera vegada la presentació i la gent va quedar encantada. Tothom està entusiasmat amb el llançament d’IQOS ILUMA. L’equip és molt jove i amb idees molt fresques.

Parlen d’una experiència immersiva única al Principat relacionada amb la innovació, el disseny, l’art i la gastronomia...

Al final no deixa de ser una experiència que s’ha posat de moda. És un producte atractiu. Un altre concepte de fumar on no hi ha combustió. El tabac, com tot, s’ha modernitzat.

Tornant a l’esdeveniment. Vostè conduirà l’acte com a presentadora. Li va fer il·lusió que li ho proposessin?

Els organitzadors van veure la convenció online que vam fer a Madrid. Em van trucar i em van preguntar si estaria disposada a fer-la a Andorra. Vaig trobar que era una bona oportunitat per venir a conèixer el país, ja que no hi havia estat mai.

De fet, vostè té un llarg recorregut a la televisió com a presentadora i resulta gairebé impossible no relacionar-la amb el programa ‘Se lo que hicisteis’, de laSexta. En té un bon record?

És clar! Va començar sent un programa molt poc pretensiós de Globomedia en un estudi petit. Entre la taula i els càmeres quasi no cabíem a plató! Llavors va anar creixent però d’una manera que no ens esperàvem. Era un programa gamberro, canalla... Érem joves i teníem moltes ganes de fer riure.

Havia dit en declaracions a la premsa que el directe és meravellós perquè és “on sorgeix la màgia que en els programes gravats no es pot apreciar”. Ho referma?

Sí. Quan les coses estan vives es nota! L’espectador ho capta tot perquè és molt llest. Llavors, al final, allò que és de veritat es nota: si estàs nerviós, si t’ho estàs passant bé, si estàs fingint o no... Se lo que hicisteis, en aquest sentit, era molt real i per això va cridar l’atenció de l’espectador. També hi posàvem molt d’amor.

Quins projectes està duent a terme actualment?

Porto cinc anys a Movistar Plus. Potser molta gent no n’és conscient perquè no té la plataforma però continuo activa. En aquests moments hem acabat el rodatge de Nadie al volante i hi ha un parell de projectes a sobre la taula que encara no puc revelar.

Ha tingut una relació estreta amb l’entreteniment i l’humor. Considera que encara hi ha camí per recórrer en el món de les dones humoristes?

En el meu cas des que tenia 19 anys i vaig començar a El Informal he tingut la sort de poder escollir els projectes. Estic molt agraïda. Ens falta molt camí per recórrer però no només al meu gremi. Estem a anys llum d’aconseguir un escenari just.

En una entrevista en què parlava dels límits de l’humor recomanava el monòleg ‘Humanity’, de Ricky Gervais. Per què?

Perquè tinc una manera de pensar molt semblant a la seva. Jo intento fer crítica constructiva però ell és realment un geni.

tracking