Papallones

Papallones

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

TEATRE I DANSA

VISITES GUIADES I TEATRALITZADES ALS MURALS DE LA MOSQUERA

Les visites teatralitzades, enguany amb un nou guió, seran a càrrec de l’Animal l’Escola de Teatre sota el títol L’esperit de la Mosquera. Hora: 12 i 12.30 h. La Mosquera. Encamp.

FESTAC

Espectacles itinerants, companyies de teatre, vermut al festival de teatre al carrer. Hora: 11.30 h. Sant Julià de Lòria.

JORNADES EUROPEES

L’ENCANT DELS ORGUES

Us proposem un itinerari força inusual: visitar els orgues de les nostres esglésies per conèixer les seves característiques. Amb Ignacio Ribas i l’organista Rui Paiva. Hora de: 10 a 13 h. Església de Sant Esteve. Andorra la Vella.

‘FOC, FERRO I MARTINET’

Proposta que et permetrà conèixer el passat siderúrgic d’Ordino, amb inici a l’església de Sant Corneli i Sant Cebrià i final a la Farga Rossell. Hora: de les 16 a 18.30 h. Església parroquial. Ordino.

‘THE REST IS SILENCIE’

Gaudeix d’aquesta proposta musical en col·laboració amb l’ONCA, precedida d’una visita al centre emissor de l’antiga Ràdio Andorra. Hora: 20 h. Ràdio Andorra. Encamp.

TALLERS

TALLER RISOTERÀPIA

Potenciar el benestar personal i la cohesió grupal. Hora: de 10 a 12 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘LES MÚSIQUES DEL FEINEJAR’

Taller de música experimental que ens porta sons i ritmes del segle XIX que evoquen les repetitives tasques del camp. Hora: d’11 a 12.30 h. Berenador de la Comella. Andorra la Vella.

ACTIVITATS

OBSERVACIÓ DE PAPALLONES

Investigadors d’Andorra Recerca + Innovació ens explicaran diversos aspectes del cicle de vida d’aquests insectes i com es preparen per afrontar els mesos de fred. Hora: 10.30 h. Camí hidroelèctric d’Engolasters. Escaldes.

MÚSICA

‘COLORS DE MÚSICA’

Concert Joves interprets del 25è Festival Interancional Orgue&. Hora: 21.30 h. Església de Sant Pere Màrtir. Escaldes-Engordany.

ECSTATIC DANCE GUEST SESSIONS

Vine a connectar amb la teva dansa més autèntica, amb la proposta musical única de DJ Tropical Mystic. Hora: 17.30 h. Centre esportiu els Serradells. Andorra la Vella.

tracking