El VPC sucumbeix contra el Mazères per errades infantils

L’equip de Manel Romo va tenir a tocar la victòria els últims minuts

Però és que el partit hauria pogut caure del costat local si no fos per les nombroses errades, algunes d’inexplicables, dels jugadors. I tot i això el VPC va tenir contra les cordes el Mazères en la darrera acció del matx, fins que l’àrbitre va assenyalar cop de càstig contra els andorrans, que volien desfer el 15 a 16. El Mazères va començar dominant amb un assaig col·lectiu, amb transformació de Romain Galy (0-7, minut 12). Simon, que no va tenir el dia en els xuts. va retallar distàncies (3-7). El partit, sense ritme, es va animar amb la millor jugada del VPC, que va acabar amb assaig de Quintino (8-7). Abans del descans els visitants encara van puntuar, amb un cop de càstig de Galy (8-10). Només començar la segona part va haver-hi un conat d’incident a la grada, sufocat pel president, Pep Escolà, després que Rekhviashvili, sense que ho veiés l’àrbitre, colpegés un rival per darrere. L’acció semblava que embrutaria més el partit, però afortunadament no va ser així. El Mazères va ampliar l’avantatge (8-13, Galy de nou). El matx podia caure de qualsevol costat. De fet el VPC va capgirar el duel amb un assaig de Rekhviashvili transformat per Simon (72’) quan els visitants jugaven amb un menys. L’empenta local semblava que li donaria el triomf, però una greu errada defensiva va portar Galy a xutar i a anotar el definitiu 15 a 16 (75’). Perquè el VPC ja no va poder fer res més. “No acabem de plasmar la superioritat que tenim al camp”, va lamentar Romo.