Doellman decideix sobre la botzina un clàssic trepidant

L’ala-pivot evita que els blaugrana es despengin en el Top-16

El segon triomf blaugrana al Palacio aquesta temporada no va tenir res veure amb el duel d’ACB on els catalans es va mostrar clarament superiors al conjunt blanc. Un gran tercer quart (15-25) i l’encert en l’última possessió de Doellman van decantar el costat blaugrana un duel ple d’alternatives, on el Reial?Madrid va arribar a dominar per 16 punts. L’ala-pivot nord-americà va ser determinant més enllà de l’última jugada del partit, amb un espectacular sis de sis en triples, per 24 punts totals. L’encert de Doellman va anar acompanat de l’aparició de Satoransky en els últims deu minuts i l’encert puntual de Perperoglou. Amb empat a 85 al marcador i menys de deu segons per endavant, Pascual va apostar per enviar Felipe Reyes al tir lliure i jugar-se-la a l’última possessió. L’errada del madrileny en el primer llençament va donar al Barça una oportunitat que no va desaprofitar.