Doble regal al Barça

El globus Zidane es desinfla lluny del Bernabéu i l’Atlètic perd dos punts

Atètic i Reial Madrid no van passar de l’empat i el conjunt blaugrana recupera el lideratge tot i tenir encara un partit pendent per la disputa del Mundial de Clubs, igualat amb els matalassers, que es van deixar dos punts al?Calderón contra el Sevilla, i quatre sobre els blancs, que no van passar de l’empat a la visita al Betis en l’estrena de Zinedine Zidane lluny del Bernabéu. El diumenge rodó per als blaugrana va començar al?Calderón, on l’Atlètic de Madrid no va passar de l’empat sense gols contra el Sevilla.?El conjunt de Simeone va topar contra un conjunt andalús que va disputar la mitja hora final amb inferioritat numèrica. L’argentí no va reservar cap dels seus homes importants tot i la decisiva setmana que encara, on haurà de superar el Celta a la Copa del Rei, però especialment marcada per la visita al?Camp Nou de dissabte, on ambdós conjunts arribaran igualats a 48 punts. La gran sorpresa, però, es va produir en la partit que tancava la jornada. El Madrid de Zidane, llançat després de dues golejades al Bernabéu contra Deportivo (5-0) i Sporting (5-1), no va ser capaç de superar un Betis en hores baixes. El Madrid va veure com el conjunt andalús es posava ben aviat per davant en el marcador amb un gol de Cejudo al minut sis i pràcticament no va reaccionar fins al retorn del descans. Adán, l’home que va asseure Casillas a la banqueta en l’etapa blanca de Mourinho, va gaudir de la seva venjança particular convertint-se en l’home del partit tot i no poder evitar el gol de l’empat de Benzema amb fora de joc de James a la jugada prèvia. Rubén va perdonar el 2 a 1 en el 93’.