La intermitència anotadora de Cristiano penalitza el Madrid

El portuguès no ha marcat en 12 dels 21 partits de lliga disputats

Però han estat setze dianes concentrades, que han minvat la rendibilitat del jugador blanc. Fins al punt que en els set partits en què el seu equip s’ha deixat punts a la lliga, Cristiano s’ha quedat sense marcar. El darrer d’ells, el de diumenge passat al camp del Betis (1-1), que deixa el Madrid a quatre punts del líder Barça, que té pendent un partit. Cristiano ha jugat tots els minuts de la lliga, però no ha marcat en dotze dels vint-i-un partits que s’han disputat fins ara. Dels setze gols del portuguès, cinc van ser davant de l’Espanyol i va fer doblets en l’àmplia golejada del Rayo 10 a 2 i la victòria contra la Reial Societat, aquesta vegada sí que va resultar decisiu quant a aportació golejadora. Sigui per la intermitència de Cristiano o per altres motius, la lliga se li ha complicat força a un Reial Madrid que veu com el gran rival està sòlid i no fa la sensació que ha de perdre molts punts. Ho refermava l’alemany Toni Kroos en declaracions a la premsa alemanya preguntat sobre les opcions a la lliga. “Òptimes no semblen, no ens enganyem, però simplement hem de continuar. En els darrers tres partits hem estat en un bon camí. Rendir-se seria un disbarat. Tenim el duel directe contra el Barcelona i sempre es podrien anar deixant punts”, afegia.