Repte al Palau blaugrana

El MoraBanc Andorra busca la sorpresa a la pista d’un FC Barcelona Lassa que busca refer-se de la darrera derrota europea

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Es va veure en la primera volta, quan els de Peñarroya van quedar lluny de tots dos al Poliesportiu. La lògica diu que al Palau Blaugrana les coses seran encara més complicades que a casa, que el Barça ha d’arribar enrabiat i més alerta que mai després de perdre dijous a l’Eurolliga. Però Peñarroya i els seus homes no estan sent un qualsevol d’aquesta lliga. Van fregar la classificació per a la Copa i ara mateix estan en plaça de play-off. El seu objectiu és plantar batalla, fer el millor partit possible i que els de Xavi Pascual comencin a dubtar per acabar donant una prestigiosa sorpresa. “Si fem bé les coses, per què no podem guanyar al Palau?”, aventura l’entrenador, que no amaga la dificultat de l’empresa. “En els dos darrers partits no han estat brillants, però el Barça és un superequip, un equip que normalment revifa quan sembla que està pitjor. Un equip ple d’estrelles, talent i d’arguments per guanyar els partits”, deia Peñarroya del rival.

Parar el seu joc “a camp obert”El tècnic no acostuma a sortir del seu llibre d’estil, i un dia més llança el missatge que es preocupa més de les coses que necessiten fer bé els seus que de les coses que poden fer els altres. Més contra uns blaugrana plens de recursos i amb una plantilla que aquesta temporada ha guanyat en potencial físic. Explica que davant un equip gran s’han de minimitzar els seus punts “a camp obert” i “limitar les pèrdues, però que no vulgui dir que deixem d’intentar córrer i ser agressius, dominar el nostre rebot...” Demana un molt bon partit, amb continuïtat, que si hi ha llacunes siguin de curta durada. L’Andorra no té absències mentre que per als locals el base Carlos Arroyo és baixa. A les files blaugrana no està la situació per viure un compromís relaxat. Després de la derrota de dijous el tècnic, Xavi Pascual, admetia que el seu equip passa per un petit sotrac que és més evident a l’exigent Top-16 europeu, on és pen­últim de grup. A la Lliga Endesa ocupa una sòlida segona posició a la classificació i només ha cedit dues derrotes. La segona ben propera, fa dues jornades contra el València, i la jornada passada van suar per treure endavant el partit a la pista de l’Obradoiro. Per això el grec Perperoglou diu que el duel d’aquest migdia ha de servir per “recuperar la confiança”, i el seu company Alex Abrines manifestava que “l’Andorra no serà fàcil, perquè es un rival capaç de tot”.

AHIR, ENTRENAMENT

Suport a la graderia per a una de les visites més properes

BARCELONA. El MoraBanc Andorra compta que tindrà el suport de prop de 300 aficionats avui al Palau Blaugrana en un dels desplaçaments més propers i que a més té l’atractiu de veure un dels grans de la lliga. La Penya Tricolor ha noliejat un autocar i també s’esperen seguidors que vagin al Palau pel seu compte. L’equip va entrenar ja a l’escenari del partit ahir (a la foto) pensant que tot surti millor que en la primera volta. Llavors es va plantar cara en els dos primers quarts, però el Barça va acabar marxant i vencent per un clar 66 a 89.

tracking