Amb l’estímul del rècord

El Barça visita el València després del 7 a 0 de l’anada amb el repte de superar el registre històric de 28 partits sense perdre

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Davant d’una perspectiva tan poc comuna en un partit d’habitual transcendència com és la tornada d’una semifinal de Copa, Luis Enrique va assegurar ahir que buscarà “motivacions” en els seus jugadors per encarar una situació “estranya”. Motivacions que, més enllà del rècord, poden passar pel repartiment de minuts entre els menys habituals. Amb l’absència assegurada de Leo Messi, sotmès ahir a una intervenció per superar els problemes renals que arrossegava des del Mundial de Clubs del Japó, Piqué, Mascherano, Iniesta i Luis Suárez també tenen poques opcions d’estar avui sobre la gespa de Mestalla. Els quatre es troben a només una targeta groga de perdre’s la final. “L’objectiu sempre és el mateix, guanyar, i espero que l’equip doni la cara. El rècord de victòries són números que estan molt bé sempre que ens ajudin a sumar més títols”, va afirmar ahir el tècnic blaugrana. L’asturià ahir va tornar a comptar amb la presència dels cinc jugadors del filial que ja van participar en la sessió de dilluns, Samper, Gumbau, Cámara, Romera i Kaptoum, que avui podrien tenir la seva quota de protagonisme. Luis Enrique també va declarar no saber “quin València ens trobarem ni quins jugadors utilitzarà”. El València, focalitzat en la delicada situació a la Lliga, només apel·la a l’orgull per afrontar la visita del Barça en una jornada que estarà marcada per les protestes de diversos grups d’aficionats que han realitzat una crida als seguidors perquè aquesta nit no es desplacin a l’estadi de Mestalla. El tècnic valencià, Gary Neville, va assenyalar que l’equip “ha de seguir treballant de cara al futur” i encarar l’enfrontament d’aquesta nit “amb ganes de guanyar-lo per regalar una victòria als valencianistes”.

EL REIAL MADRID PERD BALE I MARCELO

Les proves mèdiques realitzades ahir a Marcelo van revelar que el lateral brasiler pateix una luxació a l’espatlla que l’obligarà a perdre’s el retorn del Reial Madrid a la Lliga de Campions el proper dia 17 contra la Roma, l’anada dels vuitens de final. El brasiler es va lesionar en el compromís de Lliga del conjunt blanc a Granada del passat cap de setmana i els serveis mèdics del conjunt blanc esperen que pugui reaparèixer en el derbi contra l’Atlètic de Madrid del dia 27. Els contratemps es multipliquen per a Zinedine Zidane, ja que ahir el gal·lès Gareth Bale va recaure de la lesió que va patir en el partit de Lliga contra l’Sporting el gener i té molt complicat arribar a la cita europea contra el conjunt italià.

tracking