Mireia Gutiérrez marxa de Pamporovo amb un 17è lloc

L’esquiadora puja una posició respecte dimarts i tanca un pas per Bulgària marcat pels problemes físics i amb el material

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El resultat d’ahir tanca un pas per Bulgària marcat pels problemes físics i amb el material. “No podem fer-ne una valoració positiva. Hem tingut molts contratemps, la Mireia no es trobava del tot bé i hem tingut problemes tècnics que no s’han pogut solucionar”, comentava el seu entrenador, Marc Gutiérrez, tot just finalitzada la prova. En una jornada condicionada pel mal estat de la neu i la boira, l’andorrana va marcar un temps final d’1”44’76, a 2”61 de la guanyadora, la sueca Anna Swenn-Larsson, i situar-se en una 17a posició, que rebaixa en una plaça l’obtinguda dimarts. Al contrari de la participació de dimarts, l’esquiadora va aconseguir un millor resultat a la segona mànega, amb un temps de 50”79, prop de tres segons més ràpid que el de la primera (53”97). “A la segona mànega ha volgut recuperar el temps de la primera i ho ha aconseguit, però tot i això no estem del tot satisfets amb cap de les quatre mànegues d’aquests dos dies”, afegia el seu entrenador. Mireia Gutiér­rez va marxar de Bulgària en la 13a posició a la classificació general de la?Copa d’Europa d’eslàlom amb 172 punts FIS. L’andor­rana té ara per endavant les finals de la Copa del Món a La Molina i dues proves de Copa del Món a Crans Montana i Jasna. “Encara queda temporada per endavant i les valoracions finals les farem quan acabi tota la temporada”, comentava, també, l’entrenador Marc Gutiérrez. La jornada d’ahir també va estar marcada per la cancel·lació a causa del vent de les finals de l’SRF de Vars amb la presència de Carles Aguareles Loan ara previstes, inicialment, per avui.

Shiffrin apunta a grandvalira64 dies després de la seva lesió, Mikaela Shiffrin va anunciar ahir que torna a entrenar amb normalitat i estarà a les proves d’eslàlom a la Copa del Món de Crans Montana que es disputarà aquest proper cap de setmana.

tracking