Partit amb trampa

El Tenerife visita el Poliesportiu després de dues derrotes però acostumat a oferir la seva millor versió lluny de les illes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de deixar una molt bona imatge tot i la der­rota diumenge al Palau Blaugrana, el MoraBanc rep avui (21 h) un conjunt que sobre el paper arriba tocat després de caure en els dos últims compromisos, però que durant aquesta temporada ha ofert la seva millor versió a domicili. Si obtenen la victòria, els de Joan?Peñarroya poden deixar el seu rival d’avui a tres victòries i amb l’average particular guanyat. El rival, però, poc tindrà a veure amb el de la primera volta, amb un entrenador, Txus Vidorreta i reforçat amb Salva Arco i Joseph Jones. “Tenen plantilla i un nivell de joc per estar millor del que estan a la classificació”, assegurava ahir el tècnic terrassenc, que també va remarcar la perillositat d’un equip “que està jugant molt millor a fora que a casa”. I és que el Tenerife ve de perdre davant d’Unicaja contra el seu públic deixant molt males sensacions, especialment en atac, després d’anotar només 58 punts, un factor que pot ser contraproduent per al MoraBanc. “El que ens arriba de Tenerife és que l’equip s’ha conjurat per guanyar aquí i canviar la dinàmica i això els fa encara més perillosos”, comentava Peñarroya. El tècnic va voler destacar també la perillositat de l’equip canari a camp obert, especialment per l’habilitat dels seus bases, però sobretot de Nico Richiotti. La defensa, serà, de nou, clau per evitar els contraatacs rivals. “Hi hem incidit com sempre. Ens agradaria poder allargar més els bons minuts de nivell defensiu”, comentava el tècnic. Tot i que pràcticament els rivals més durs ja han passat pel Poliesportiu, on l’equip es vol fer més fort encara aquesta segona volta, Betinho descartava relaxament: “Hem d’afrontar tots els partits com si es tractés de Barça o Madrid”. Per la seva banda, el tècnic tinerfeny Txus Vidorreta va afirmar ahir que la clau per endur-se un resultat positiu d’Andorra és “tenir l’equilibri que hem tingut en els partits que hem jugat fora de casa, exceptuant estones a Bilbao i Sevilla, estar bé en defensa, però sobretot sense pressió en atac”. El Tenerife buscarà sumar avui una victòria a domicili que Joan Peñarroya espera que no s’escapi amb el suport d’una afició a la qual s’ha fet una nova crida a través de l’últim i divertit vídeo difós pel club aquesta setmana: “Estic content de l’ambient. Com més fort sigui aquest binomi més complicat serà per als rivals guanyar aquí al Poliesportiu ”.

ANTECEDENTS

IMMILLORABLE ESTRENA A DOMICILI AQUESTA TEMPORADA

Si la passada temporada el MoraBanc va necessitar dotze jornades per estrenar-se lluny del Poliesportiu, aquest curs els de Joan Peñarroya van sumar la primera victòria en el primer desplaçament, a Tenerife. L’Andorra va superar 81 a 83 en la segona jornada del campionat el conjunt llavors encara dirgit per Alejandro Martínez, que va arrencar la temporada 0 a 5. Els 21 punts d’un pletòric Betinho, autor de cinc triples, i els 17 de Shermadini van marcar un duel decidit des de la línia de tir lliure en els últims segons.

tracking