Clàudia Guri guanya un or i un bronze al Campionat de Catalunya absolut

És primera en alçada i tercera en triple, mateix lloc que Dayane Huerta en 1.500

Guri es va penjar dos metalls, l’or en el concurs de salt de llargada i el bronze en el de triple salt, que va afrontar després del primer. L’andorrana va quedar primera en alçada després de superar al segon intent l’1’74 metres, els quals no va franquejar la segona classificada, Marta Segarra (FC?Barcelona). Guri va intentar millorar la seva marca, però va fer tres nuls en 1,78. En la prova de triple salt, l’atleta del CE?Sant Julià va penjar-se el bronze amb una marca de 12 metres, 37 centímetres menys que la segona classificada, Maria Vicente García i lluny dels 13,18 metres de la campiona, Débora Calveras (FC?Barcelona). “Estic molt contenta. El peu m’ha molestat bastant en el salt d’alçada, però m’he hagut de sobreposar. En el triple he notat el cansament perquè hi havia molt poc temps entre prova i prova”, comentava Guri, que el cap de setmana disputarà a l’Espanyol promesa, a Sant Sebastià.

Més podisDayane Huerta (CAVA) va conquerir la medalla de bronze en els 1.500 metres, amb un temps de 4’36’’54, quedant a gairebé 7’’ de la vencedora, Montse Mas. L’altre podi amb sabor andorrà el va certificar l’atleta del Sant Julià Abdeslam Louah, plata en els 1.500 (3’51’’30), en una cursa en què el jove Pol Moya (CAVA) va quedar sisè (3’56’’04). Destacada va ser l’actuació de Miquel Vílchez (CAVA) en perxa, quart amb un salt de 4,75 metres. Unai Olea va classificar-se vuitè en pes i Kevin Poulet va ser tercer en la seva semifinal dels 400 llisos (54’’46), sense entrar a la final.