Més que ben encarrilat

El Reial Madrid guanya al camp de la Roma amb gols de Cristiano Ronaldo i Jesé, i deixa coll avall el pas a quarts

Victòria per 0 a 2, amb gols de Cristiano Ronaldo i Jesé en el segon temps, per encarar la tornada del Bernabéu amb confiança davant un rival que va ser intens però que va mostrar carències i no va trobar el camí del gol malgrat que la defensa blanca va patir en alguns moments. Després d’una primera meitat fluixa en línies generals i amb els de Zidane amb control però generant poc perill al rival –una volea de Marcelo a passada de Cristiano que va marxar a fora va ser el més destacat–, el gol de Cristiano, en el minut 57, va trencar el matx. El portuguès va rebre una passada llarga, va retallar el seu marcador i va deixar anar una rematada que va picar en els rival i va trobar porteria en una paràbola impossible d’aturar per al porter Szczesny. La diana blanca va servir perquè es generessin més espais a una i altra banda, amb la Roma buscant una reacció i el Madrid la sentència. Per als locals van tenir l’empat Salah i Vainqueur, però van ser els visitants, que també havien avisat en diverses ocasions, els que van ampliar les diferències. El 0 a 2 arribava amb una bona jugada personal de Jése, que va entrar al camp en el minut 81 i quatre després ja havia marcat amb un xut creuat.

El Wolfsburg venç a GantL’altra eliminatòria de vuitens que es jugava ahir també va quedar encarada per a l’equip visitant, un Wolfsburg alemany que es va avançar per 0 a 3 al camp del Gant belga però que va veure com el rival quedava a prop d’empatar. Daxler, en els minuts 44 i 53, i Kruse marcaven per als alemanys, però la recta final del Gant, amb gols de Kums i Coulibaly en els minuts 80 i 89, deixava un 2 a 3 que els fa tenir alguna esperança per a la tornada.