Lluís Marín punxa amb un 31è a Corea

El surfista no entra als quarts en caure un rival davant seu i cedir molt terreny

El surfista de neu de la FAE, que no va tenir problemes en la classificatòria, va finalitzar en la 31a posició després de no classificar-se per als quarts. Marín sortia en la ronda 5 dels vuitens i va veure com just davant seu queia un dels corredors, el qual va haver de sortejar per no impactar amb ell. Fruit d’aquesta maniobra l’andorrà va perdre velocitat i va cedir terreny, cosa que el va portar a anar sempre perseguint el grup capdavanter. Marín ho va intentar i va aconseguir agafar-lo, però sense poder avançar cap dels rivals. La quarta plaça final el va deixar fora dels quarts. La prova va ser guanyada pel nord-americà Nate Holland, seguit del francès i bon amic de Marín Paul Vaultier, que segueix líder de la general, amb 3.780 punts. El surfista andorrà, de la seva banda, ocupa la vuitena posició del rànquing, amb 1.388 punts, després de sumar-ne ahir 28. “Avui ha sigut un mal dia. Ha nevat durant la nit i hi havia neu nova en el circuit, cosa que ha fet que fos més lent. Un corredor ha caigut davant meu i he hagut d’esquivar-lo. Això ha fet que m’avancessin tots els rivals. He treballat per agafar el grup i ho he aconseguit, però al final m’ha estat impossible classificar-me”, explicava ahir Marín des de Corea del Sud. La propera cita de la Copa del Món d’snowboardcross serà els dies 4, 5 i 6 de març a Veysonnaz (Suïssa), amb la qualificació i dues curses. La cancel·lació de les proves d’Squad Valley (10 i 12 de març) portaran ja Marín a les curses de La Molina, cloenda de la temporada (dies 19 i 20).