Zidane demana unitat

El tècnic del Reial Madrid llança un missatge a l’afició i demana que “tots estiguin amb nosaltres” avui al Bernabéu contra el Celta

47589.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

No són bons temps per a l’equip, fora de la Copa, a molta distància del líder, el Barça, a la lliga i amb l’única esperança de la Lliga de Campions. “El que volem és que tots estiguin amb nosaltres. És un missatge per a l’afició, sé que de vegades és difícil però volem el seu afecte i ho donarem tot per ells, perquè són molt importants per a nosaltres.” Així s’expressava Zidane després de respondre a la darrera pregunta de la conferència de premsa i fent un afegit per donar el missatge. El tècnic assegurava gestionar bé la pressió de l’actual moment. “Sempre mantinc el somriure encara que quan un perd no és agradable per a ningú. Seguirem treballant com fins ara perquè estic convençut del que estem fent”, indicava. Per al partit davant del Celta, un dels equips revelació del campionat, que està ara en posicions d’Europa League i compta amb homes de qualitat, el Reial Madrid recupera al davanter gal·lès Garteh Bale. Els problemes musculars li estan fent viure una temporada discontínua i feia un mes i mig que no podia estar a les ordres del tècnic. També hi serà el lateral Marcelo, absent els darrers partits per problemes a l’espatlla. I tornen Sergio Ramos i Carvajal després de complir sanció, però no hi seran Modric, que no s’ha recuperat de la lesió que li va impedir jugar contra el Llevant, ni Kroos, afectat per la grip. Zidane, que va defensar la preparació física de l’equip, també va parlar del fet que en el darrer partit, davant el Llevant, alineés homes que fins ara havien tingut poc protagonisme. “Tots els jugadors han de tenir importància i la tindran amb mi.” El tècnic del Celta, l’argentí Eduardo Berizzo, al·ludia a l’ambient que es trobaran al Bernabéu: “El Reial Madrid intentarà davant nosaltres tornar a connectar amb la seva grada, però el nostre pla de partit és independent del que passi pel que fa a l’ambient.” Els centrals Fontàs, per lesió, i Cabral, per sanció, no jugaran, i el xilè Hernández, absent per sanció el darrer partit, és la novetat.

EL TAD CONTINUA SENSE PRONUNCIAR-SE SOBRE VILLAR

Després d’una tercera reunió, el Tribunal Administratiu de l’Esport espanyol (TAD) segueix sense decidir sobre el cas de tracte de favor a clubs per part del president de la Federació de Futbol, Ángel María Villar, remès pel Consell Superior d’Esports. El TAD ha obert un “procés d’informació reservada”, que són diligències testimonials, per estudiar l’obertura d’expedient. El mateix s’ha decidit per al president de la Federació de Bàsquet, José Luis Sáez, que podria haver fet mal ús de diners federatius.

tracking