Cristiano apaga els xiulets amb gols

Pòquer del portuguès en un Reial Madrid que passa per sobre del Celta

Publicat per

El conjunt blanc va golejar ahir (7-1) el Celta amb quatre gols de Cristiano?Ronaldo, amb els quals el portuguès va silenciar els xiulets de la grada del Bernabéu. A l’espera de la visita d’avui del Barça a Eibar (16 h) i el duel de la jornada entre València i Atlètic, els madridistes queden a nou punts del Barça i a només un del seu rival ciutadà. Amb poc més de 26 minuts, Cristiano Ronaldo va castigar l’atreviment d’un Celta dominador d’inici que buscava treure profit de la delicada situació madridista. Un Madrid més treballador que brillant va acabar amb les ambicions gallegues quan Pepe va rematar un córner tot just abans del descans. A la tornada dels vestidors, festival de Ronaldo. El 7 només va trigar quatre minuts a superar per primera vegada el jove Rubén Blanco. Amb el pòquer d’ahir, el portuguès, amb 27 gols, supera momentàniament Luis Suárez (25) al capdavant de la taula de golejadors. Jesé i Bale es van sumar a la festa de Ronaldo per tancar una golejada que apaga focs a l’espera del retorn de la Lliga de Campions. El Reial Madrid rep dimarts la Roma amb un còmode 0 a 2 del partit d’anada a l’Olímpic de la capital italiana.

EL BARÇA TORNA A LA CARRETERA PER LA VISITA AL CAMP DE L'EIBAR

Després de golejar (1-5) el Rayo en la jornada intersetmanal, el Barça visita avui (16 h) el camp d’un Eibar còmodament situat a la vuitena plaça de la classificació. “El partit de la temporada passada pot ser una bona referència, tot i que les circumstàncies són diferents. Serà un partit complicat, com tots lluny de casa, contra un Eibar que està fent molt bé les coses”, assegurava ahir Luis Enrique. El tècnic asturià no espera una rebuda especialment hostil després del desenllaç de la lliga la passada temporada on l’empat del Deportivo al?Camp Nou va condemnar el conjunt, posteriorment salvat als despatxos, a segona.