El MoraBanc pren aire en una pugna pel ‘play-off’ més estreta

El triomf contra l’Estudiantes i les derrotes del Bilbao i l’Unicaja permeten no perdre de vista els 8 primers

47630.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cada cop més enfonsat a la classificació, ara a tres victòries de la salvació, els col·legials van mostrar caràcter quan es trobaven 14 punts per sota en el marcador per estar molt a prop de complicar la vida al MoraBanc. “Aquesta victòria ens ha d’ajudar a tirar endavant i seguir lluitant. Veníem de tres derrotes consecutives i de perdre partits com el de Tenerife o Obradoiro”, comentava dissabte el preparador andorrà. D’una pròrroga gairebé assegurada amb l’equip immers en plena inèrcia negativa es va passar a una més que oportuna victòria que va trencar una ratxa de tres partits consecutius sense guanyar, tot just abans que l’equip andorrà afronti dos desplaçaments seguits lluny del Poliesportiu, contra el Reial Madrid i a Manresa. La safata errada per un Laprovittola superlatiu en els últims deu minuts (18 punts, 2/3 en tirs de dos, 4/4 triples i 2/2 tirs lliures) va donar aire a un?MoraBanc afavorit, en part, pels resultats de la jornada dominical. Només tres victòries separen ara Fuenlabrada, sisè classificat, del Tenerife, dotzè, en la lluita per les tres places de play-off , sobre el paper, en joc, i els de Peñarroya continuen només un triomf per sota del vuitè classificat, el Bilbao Basket.

Triomf del sènior B a MenorcaEl sènior B del MoraBanc va sumar ahir a Menorca la primera victòria (52-71) a la fase de permanència de la lliga?EBA.?Cinto Gabriel, amb 20 punts, va ser el màxim anotador de l’equip de Milo Nunes, sisè classificat (5-5).

TIR LLIURE

Sense ànim de ferir sensibilitats, considero que pocs esports com el bàsquet tenen la imprevisibilitat del resultat com a part fonamental del seu atractiu. Tot pot canviar en minuts o segons i el que sembla que pot ser, acaba sent una altra cosa. Emulant alguns programes de TV en què el públic emet l’opinió al mateix plató mitjançant un petit dispositiu per votar, si dissabte el públic del Poliesportiu hagués pogut votar durant els 3 primers quarts, de ben segur que majoritàriament hauríem pitjat el botó verd de victòria fàcil i majoritàriament ens hauríem equivocat. Pot ser per això, al Poliesportiu no hi ha dispositius per votar.

tracking