Sense pensar en el play-off

Solana assegura que l’objectiu prioritari del MoraBanc segueix sent millorar les victòries de l’any passat i no classificar-se entre els vuit primers

47685.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els aficionats veuen amb il·lusió la possibilitat de jugar el play-off pel títol, però des del club no es volen llançar les campanes al vol per la igualtat de la lliga i segueixen amb el discurs de millorar a la segona temporada els resultats de l’any del debut. Així ho va assegurar ahir el director esportiu, Francesc Solana, qui va afirmar que “l’objectiu que es marca des del club és ser el màxim de competitius i que la lliga ens posi on ens mereixem. No som prou madurs per dir que hem de jugar el play-off sí o sí. És evident que els jugadors ho volen. El nostre plantejament de sempre és fer-ho millor que la temporada anterior i estem més a prop”. El MoraBanc va tancar la lliga 2014-2015 amb 12 victòries, mentre que actualment en suma 10, a falta de 12 jornades per acabar. El proper rival dels de Joan Peñarroya serà el Reial Madrid, campió d’Europa i quart a l’ACB a dues victòries del Barça. “A Madrid hem de fer el millor partit possible. Anem sense res a perdre i hem de creure en el que fem i no sortir ferits. Per guanyar hem de fer les coses bé, no es guanya un equip així per inèrcia. És important fer un bon partit perquè el que ens ve després ha de decidir el nostre futur”. I és que després del visitar el campió d’Europa, el MoraBanc s’enfronta a l’ICL?Manresa a domicili, rep el Fuenlabrada i viatja a Sant Sebastià per jugar contra el Retabet.es GBC, tres rivals a l’abast dels andorrans. “Aquests resultats decidiran quines són les nostres aspiracions”, sentenciava Solana.

Res de renovacionsEl director esportiu qüestionat sobre si el club havia posat sobre la taula la renovació a algun jugador –d’altres equips de la lliga han anunciat els primers moviments–, va assenyalar que “no som un club que treballi d’aquesta manera. No és el moment de fer aquesta feina”. Sobre el futur de Peñarroya, Solana va indicar que “sempre hem estat molt clars, són sis anys i parlarem a final de temporada”.

EL CLUB RENOVA PATROCINI AMB ELS BINGOS

El BC?MoraBanc Andorra i Bingo Star’s i Bingo Cristall van renovar ahir l’acord de patrocini que els uneix i que supera ja els trenta anys. Les tres entitats allarguen d’aquesta manera la seva relació fins a final de la temporada 2016-2017. El president del club, Gorka Aixàs, va recordar que “els bingos han estat presents en tots els nostres moments i això reforça la nostra voluntat de seguir creixent. És un projecte de confiança mútua i que segurament permetrà seguir plegats moltes temporades més”. Marc Martos, director gerent dels bingos, va mostrar la intenció de “seguir col·laborant en els nous projectes que puguin sortir en cadascuna de les entitats”. D’altra banda, una delegació del MoraBanc, encapçalada pel president i per l’entrenador, Joan Peñarroya, farà una visita aquest matí al centre penitenciari de la Comella. Primer hi haurà una xerrada amb els interns i després una estona de bàsquet al pati del centre abans de tancar la visita.

tracking