Ibrahimovic sentencia el Chelsea i porta el PSG als quarts de final

El suec posa fi a les esperances dels anglesos, que diuen adéu a Europa contra el mateix rival que l’any passat

Publicat per

Amb el 2 a 1 de l’anada al Parc dels Prínceps, els de Laurent Blanc no podien distreure’s contra un rival que tenia en la màxima competició continental la gran oportunitat de salvar una temporada per a l’oblit a les competicions domèstiques. El PSG va veure, a més a més, com problemes físics deixaven l’home més perillós del Chelsea, Diego?Costa, fora del transcendental duel. Abans, Rabiot (15’) ja havia anotat el 0 a 1 per donar tranquil·litat a l’equip de Laurent Blanc. Els de Guus Hiddink van tirar d’orgull i gràcies a l’exjugador de l’Atlètic de Madrid va aconseguir, abans de la mitja hora, un empat que deixava l’eliminatòria a un sol gol de la pròrroga. La lesió de Diego Costa va ser un cop moral molt dur de superar en un Chelsea que va anar cedint en la seva empenta contra un PSG més còmode a mesura que avançaven els minuts. Zlatan Ibrahimovic, que en la prèvia assegurava que el seu gran repte és fer campió d’Europa el conjunt francès, va situar el seu equip una mica més a prop de l’objectiu pel qual ha estat construït amb l’1 a 2 definitiu a 25 minuts del final. Amb el PSG, anit també es va classificar per als quarts de final el Benfica, que va derrotar (1-2) el Zenit de San Petersburg tot i que el conjunt rus va arribar a igualar l’1 a 0 de l’anada a Lisboa amb un gol del brasiler Hulk.