Un VPC desangelat perd contra el Saint Jory i consuma el descens

Els de Romo es mostren molt imprecisos i nerviosos, i una vermella a Rekhviashvili en el primer temps els acaba condicionant

47946.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Res de res. L’equip que dirigeix Manuel Romo va culminar una temporada per oblidar amb una desfeta per 5 a 17 en què acaba penúltim. Voluntariós, sí, però imprecís i nerviós per acabar enfonsat i resignat a jugar la temporada vinent a primera sèrie, tocant fons. El 5 a 0 amb assaig no transformat de Joan Fité va ser un miratge per a un VPC que va sortir amb l’objectiu de prioritzar els assajos sobre els xuts a pals. Però el rival, que es jugava entrar a play-off, va demostrar més organització i serenor. Havia errat un drop i un cop de càstig només arrencar, però de seguida va fer la volta al marcador amb assaig transformat. I quan el VPC treballava en atac per refer-se va arribar una targeta vermella a Rekhviashvili per una acció de joc brut. La decisió arbitral va condicionar els de Romo, que a tocar del descans rebien la segona marca després d’un xut francès no controlat, que va deixar una avinguda cap a la marca al rival. La segona meitat, jugant tota l’estona a la mà, va ser un voler i no poder, amb xuts mal dirigits de Simon, avants sortint de melé i males decisions. El rival, a estones també penalitzat per targetes, ni de bon tros va ser un exemple d’eficàcia, però ja havia fet la feina i va afegir un cop de càstig per al 5 a 17. Ara queda la Copa dels Pirineus.

Romo vol ser positiuMentre el president, Pep Escolà, afectat pel descens i molt enutjat per les decisions arbitrals, preferia deixar valoracions per a més endavant, el tècnic, Manuel Romo, volia extraure positivisme d’una campanya nefasta. “Els resultats són dolents, però s’ha fet una aposta per la gent d’Andorra, aquest equip no tenia ningú professional. Això és un procés, creia que l’assoliríem aquest any però no ha estat així.” L’entrenador deia que si la directiva confia en ell està disposat a seguir la temporada vinent.

tracking