Manuel Romo no seguirà

El VPC no confia en l’entrenador perquè porti l’equip la temporada vinent i li demanarà si vol seguir en l’estructura tècnica

48083.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El que sí que tenia clar el club és que Romo s’havia trobat molt sol durant la lliga, amb massa responsabilitats i poc suport, i que calia reforçar l’estructura tècnica per a la temporada vinent per no repetir vells mals. Segons ha pogut saber el Diari la junta presidida per Pep Escolà ha pres una decisió sobre el tècnic, que passa perquè no segueixi com a màxim responsable. Des del club es valora la seva feina, en la qual s’ha trobat amb moltes dificultats, com ara les nombroses lesions a la plantilla, les càrregues professionals d’alguns jugadors o la manca de compromís d’altres. Tot plegat va comportar la pèrdua de categoria en una temporada que es va iniciar amb aspiracions –en algun moment fins i tot es va pensar a lluitar per l’ascens– i que va experimentar una davallada sense fre fins a acabar a primera sèrie. La intenció de la junta, que es va reunir dimecres passat, és demanar-li a Romo si vol seguir formant part de l’estructura tècnica o prefereix fer un pas enrere després de poc més d’un any com a màxim responsable del primer equip. Romo va fer-se càrrec del VPC a finals de gener de l’any passat quan una derrota contra el cuer, la tercera consecutiva, va portar Dídac Martínez a presentar la dimissió després d’una picabaralla amb un dels jugadors en el tercer temps. El club va acceptar la dimissió del tècnic i va apostar per Romo, que portava el segon equip. Amb ell a la banqueta l’equip va aconseguir la salvació in extremis i es va afrontar aquesta temporada amb l’objectiu de seguir confiant en la gent de casa.

Res de CatalunyaA la reunió de dimecres la junta també va parlar sobre la possibilitat defensada pel president Pep Escolà de tornar a jugar en categories catalanes. La conclusió de la trobada vindria a ser que ara no és el moment de moure el tema –en general el món de l’oval no hi està d’acord– i que cal centrar-se en la planificació de la temporada vinent. El primer pas seria buscar la figura d’un entrenador que generi il·lusió entre els jugadors ja que l’objectiu no ha de ser cap altre que tornar a promoció d’honor com més aviat millor. En aquest sentit es confia a reforçar la plantilla amb alguns retorns i el fitxatge de jugadors que augmentin el nivell del grup.

L'EQUIP FEMENÍ GUANYA EL TORNEIG DE SAINT ORENS EN EL DEBUT DE RADZEVICIUTE

El VPC femení de 7 va guanyar ahir el torneig celebrat a Saint Orens de promoció federal. Les noies entrenades per Jeannot Martinho van desfer-se de l’equip local per 27 a 10 (5 assajos) i van empatar amb L’Albères (5-5), resultant vencedores del torneig per haver aconseguit major diferència de punts en la victòria davant el Saint Orens. L’Avenir Villefranchois, que havia de participar en el torneig, va fer forfait. “Les coses han anat molt bé. Hem guanyat el Saint Orens amb claredat i hem empatat contra L’Albères, que és un equip amb el nostre nivell”, comentava Martinho. En el torneig va debutar amb el VPC la jugadora lituana Aiva Radzeviciute, habitual integrant de les convocatòries de la selecció del seu país de sevens i que fins la setmana passada no tenia fitxa. El proper torneig del VPC femení serà el 10 d’abril a Lacaune, on jugarà contra l’equip local, el Saint Orens i l’FFCTT. El club resta pendent del comitè per saber quan juga a l’Estadi Nacional la competició ajornada el gener passat.

tracking