Andorra hi deixa la pell però perd contra Dinamarca

El rival va fer valer el seu major potencial físic per remuntar a uns joves ‘isards’ que van jugar amb molta determinació

Els danesos, decidits a jugar a la mà i amb poca confiança en el xut a pals, es van trobar una resistència intel·ligent i no van poder assajar fins a tres minuts i escaig per al final del temps reglamentari per al 6 a 7 –la transformació a pals no se’n va anar fora per poc–. Abans Andorra havia pres avantatge aprofitant el bon xut del seu capità Ian Jammes, que va transformar dues penalitats i va estar força minuts contenint prop de la seva zona de marca, castigada per les penalitats xiulades per un àrbitre que no va ajudar. El matx va acabar en territori danès, un exemple de com d’intens va mostrar-se el combinat andorrà, amb possibilitats fins al final. “Hem pogut competir contra una de les millors seleccions i se’ns ha escapat per mala sort, però continuem en una línia positiva”, deia Jonathan Garcia, membre de la tripleta tècnica juntament amb Dani Raya i Cristian Cerqueda. Respecte de l’actuació arbitral, indicava que “ho deixarem en sorprenent”. Avui es disputa el tercer partit contra Moldàvia, un rival que acumula dues derrotes.