L’efecte del clàssic desapareix i el Reial Madrid cau a Wolfsburg

Els blancs es compliquen el futur a Europa en deu minuts

El conjunt blanc va caure derrotat contra el Wolfsburg (2-0) a l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions i es va complicar les seves úniques opcions d’aconseguir un títol aquesta temporada. Deu minuts de descontrol van ser fatals per als homes de Zinedine Zidane, que havien arrencat el duel demostrant amb escreix la seva teòrica superioritat contra el conjunt alemany, vuitè classificat de la Bundesliga a 34 punts del líder, el Bayern. L’equip que dirigeix Dieter Hecking es va dedicar a esperar el Madrid i a buscar la sorpresa al contraatac gràcies a la velocitat dels seus homes de banda. I l’opció va arribar quan Casemiro va cometre un discutit penal sobre Schürrle que Ricardo Rodríguez no va desaprofitar (18’). Era el primer gol encaixat per Keylor Navas aquesta temporada a la Lliga de Campions. En ple desconcert blanc, Arnold va propinar el segon cop als madridistes (25’) amb una bona rematada després de colar-se entre els centrals. La situació per a un Madrid sense idees, que només buscava penjar pilotes a l’àrea de Benaglio, es va complicar quan Karim Benzema va notar una punxada a la part interior de la cuixa i va haver de ser substituït per Jesé. Durant els segons 45 minuts, Zidane va canviar el plantejament i el Madrid va apartar el joc i va apostar per la combinació per buscar la porteria rival. Satisfet amb l’escenari plantejat, el Wolfsburg encara va recular més les línies per veure com els blancs, més dominadors, no creaven ocasions excessivament clares. Amb Bale desaparegut a la banda i sense efecte revulsiu en l’entrada d’Isco, Cristiano Ronaldo, ubicat com a davanter centre de referència, va disposar de l’ocasió més clara per retallar distàncies però va veure com la rematada sortida massa creuada quan es trobava sol davant del porter alemany.

EL DUEL ENTRE PSG I CITY, OBERT DESPRÉS DE L'EMPAT A PARÍS

L’anada del duel entre els nous rics del futbol europeu, París Saint-Germain i Manchester City, va acabar amb taules (2-2) i es decidirà a la tornada a l’Etihad Stadium, amb el lleuger avantatge que atoguen al conjunt anglès els dos gols aconseguits ahir a la capital francesa. Tot hauria pogut ser molt diferent si Joe Hart no hagués aturat un penal a Zlatan Ibrahimovic amb empat sense gols al marcador. Qui el va obrir va ser De Bruyne (38’), però el suec va esmenar l’error des dels onze metres fent la igualada només tres minuts després del gol del belga. Rabiot va posar per davant (59’) el conjunt que dirigeix Laurent Blanc, però quan més dominava el PSG, que semblava que viatjaria a Anglaterra amb avantatge, Fernandinho va empatar (73’) per als sky blues.