Un Reial Madrid en un núvol visita el Getafe

El conjunt de Zinedine Zidane, reenganxat a la Lliga, busca posar pressió a Barça i Atlètic

48524.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els blancs visiten avui (16 h), a més a més, un conjunt en crisi, el Getafe, penúltim classificat, que estrena entrenador i que només ha estat capaç de sumar dos punts dels últims 36 possibles. La mala ratxa del conjunt de la perifèria de Madrid li va costar el càrrec al seu entrenador, Fran Escribà, destituït aquesta setmana i substituït per Juan Eduardo Esnáider. Tot i la delicada situació del seu adversari, el preparador madridista, Zinedine Zidane, va advertir ahir de la perillositat del duel d’aquesta tarda. “No m’agrada aquest partit. I quan dic que no m’agrada em refereixo a l’ambient. No és senzill jugar contra un equip de la zona baixa i que acaba de canviar d’entrenador. Els meus jugadors són conscients del que ens juguem i ara no és el moment d’abaixar la guàrdia". El Reial Madrid ha retallat de tretze a quatre punts el seu desavantatge sobre el Barça, encara líder. Si suma avui una nova victòria el conjunt blanc es situaria, provisionalment, a un sol punt dels blaugrana i superaria l’Atlètic de Madrid en espera dels duels de demà dels seus dos principals rivals, que reben a Granada i València, respectivament. “Si guanyem estaré igual de tranquil que ara. És el que hem de fer i esperar i veure què fan els altres”, comentava el tècnic madridista, que en previsió de l’exigent tram final de temporada que espera als seus jugadors va admetre que avui realitzarà canvis a l’onze que saltarà a la gespa del Coliseo Alfonso Pérez.

Crida de Bartomeu a l’afició“Anem al Camp Nou i ovacionem els nostres jugadors”. Amb aquestes paraules el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va voler ahir respondre a l’eliminació europea en mans de l’Atlètic de Madrid i motivar els seguidors de cara el transcendental partit de demà contra el València al Camp Nou. “L’equip pensa en un doblet que només s’ha aconseguit sis vegades”, va afegir.

POSSIBLE FINAL ESPANYOLA A LA CHAMPIONS

El Reial Madrid es veurà les cares amb el Manchester City i l'Atlètic de Madrid amb el Bayern de Munic a les semifinals de la Lliga de Campions després del sorteig realitzat ahir a la seu de la UEFA a Nyon. Els blancs visitaran l’estadi del conjunt anglès, que s’estrena entre els quatre millors a la màxima competició continental, el dimarts 26 d’abril i disputaran el partit de tornada al Santiago Bernabéu el dimecres 4 de maig. L’Atlètic, per la seva banda, buscarà una plaça per a la final del 28 de maig a l’estadi de San Siro de Milà disputant el partit de tornada a l’Allianz Arena de Munich. També hi podria haver final espanyola a l’Europa League. El Sevilla s’enfrontarà al Shakhtar Donetsk i el Liverpool serà el rival del Vila-real a semifinals.

tracking