El Madrid perdona

Els blancs, sense Cristiano, no aprofiten la seva superioritat i no passen de l’empat al camp d’un City encomanat a Joe Hart

48775.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’equip de Zinedine Zidane va ser superior de principi a fi al de l’extècnic blanc Manuel Pellegrini. Ni tan sols va necessitar de Cristiano Ronaldo, sorprenent absència pels seus problemes físics, que va veure el matx des des la graderia de l’Etihad. Els citizens també perdien el seu millor jugador, David Silva, en un primer temps de tempteig, que tampoc va superar Karim Benzema, que no va tornar a la gespa a la represa. Cap dels dos conjunts volia sentir-se exposat i optaven per les precaucions pertinents d’un duel a 180 minuts. Controlaven els blancs i no patia el City, entregat a una contra del Kun Agüero que continua sec contra el Madrid. Amb el pas dels minuts, però, el Madrid es va fer gran, com pressuposava la seva condició de dominador de la competició contra un debutant a les semifinals, que s’ha trobat més a prop que mai de l’objectiu pel que ha gastat més de 1.000 milions d’euros. Els locals van tenir en el porter Joe Hart el seu gran salvador, primer evitant el gol en una rematada de cap a boca de gol de Casemiro i va repetir dos minuts després en evitar una rematada franca de Pepe a l’àrea petita. També la va tenir Bale, amb una rosca que va sortir fregant el pal i Jesé, de cap al travesser. Amb el Kun fos, De Bruyne desaparegut i Iheanacho verd per la Champions el City no collava i firmava un empat que va aconseguir.

L'ATLÈTIC DAVANT DEL MOMENT ESPERAT DE FA 32 ANYS

Atlètic de Madrid i Bayern de Munic disputen avui al Calderón (20.45 h) l’anada de la segona semifinal, un duel que els matalassers encaren com l’oportunitat de tancar una ferida històrica oberta en la dolorosa derrota a la final de la Copa d’Europa del 1974. En un encreuament de filosofies antagòniques, Pep Guardiola no podrà comptar amb Arjen Robben i el defensa Holger Badstuber. Jerome Boateng. Diego Godín serà la gran absència per a Diego Pablo Simeone.

tracking