Jugadors del Castres, del Top 14, convidats al Campus Toni Coma

El VPC, la federació i l’Encamp Pas de la Casa s’uneixen per organitzar conjuntament l’estada

48802.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La cita serà la setmana de Pentecosta, amb vacances escolars, entre el 17 i el 20 de maig i el gran atractiu serà la presència d’algun jugador del Castres Olympique, club del Top 14, on va jugar Coma. “El Toni va estar allà molts anys i vindran un o un parell de jugadors, segurament els que estiguin lesionats o sancionats perquè hi ha lliga aquella setmana”, explicava al Diari Dani Raya, gerent del VPC. El Castres és un dels equips històrics del rugbi francès, quatre cops campió de França, l’última vegada l’any 2013, i amb nombroses participacions internacionals a les competicions de clubs. Actualment l’equip ocupa la sisena posició del Top 14, empatat amb l’Union Bordeaux Begles, a quatre punts de l’Stade Toulousain. El Campus Toni Coma, probablement el jugador més destacat sorgit del país, està obert a nens d’edats compreses entre els 4 i els 15 anys i l’escenari serà l’Estadi Nacional, amb jornades des de les nou del matí fins a les sis de la tarda, amb el dinar inclòs. El preu de l’estada serà de 120 euros, tot i que els nens que provinguin de l’Escola de rugbi només hauran de pagar 75 euros. El Campus no només se centrarà en la pràctica del rugbi sinó que hi haurà diverses activitats lúdiques, senderisme, ioga o una cursa d’orientació.

Un altre a l’estiuAl marge del Campus de Pentecosta, VPC, federació i Encamp Pas de la Casa estan treballant ja per organitzar una altra estada a l’estiu, en la qual podrien tenir com a convidats de luxe un parell de jugadors internacionals per França. Les tres entitats estan tancant encara l’organització.

ELS JUGADORS SEGUEIXEN TREBALLANT PEL PARTIT DELS 'ISARDS' A HONGRIA

L’activitat al rugbi nacional no està aturada. Tot i que el VPC ja fa dies que ha donat per tancada la temporada amb el descens a primera sèrie i la no participació –voluntària– a la Copa dels Pirineus, els jugadors internacionals segueixen entrenant per preparar el proper partit dels isards, que arribarà el 15 de maig a Hongria. Es tracta de l’últim partit de la fase de l’Europeu divisió 2 B i amb una victòria davant el cuer Andorra superaria Xipre i ascendiria fins a la tercera plaça. Les noies del VPC també estan pendents de si finalment juguen el Campionat de França.

tracking