Trenquen la mala ratxa

El MoraBanc Andorra supera el FIATC Joventut amb una convincent actuació per deixar enrere les cinc derrotes consecutives

48874.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'Andorra ha estat un equip més sencer que el Joventut, que ha notat les baixes de Brandon Paul, un dels seus millors homes, i el pivot Rakovic. L'equip badaloní ha aguantat el tipus en els dos primers quarts, que han acabat amb un 41 a 38 per als del Principat, però l'Andorra ha acabat jugant a plaer una vegada ha pogut agafar distàncies en el marcador, amb un bon treball defensiu que ha complicat les coses a un Joventut que ha demostrat pocs recursos.

Shermadini, que ha aconseguit 26 punts i 36 de valoració, ha estat un malson per al rival, mentre que aquesta vegada els triples que han fet mal han estat els del MoraBanc. Els badalonins acabaven amb una pobra estadística de 9 de 32, un 28%, mentre que el MoraBanc ha deixat el percentatge en un destacat 53% -10 de 19-. L'equip, que és dotzè a la classificació, iguala el nombre de triomfs de la passada temporada -dotze- quan li manquen quatre partits per tancar el campionat.

tracking