Derrota amb bones sensacions contra el Laboral Kutxa

El bon partit de Shermadini és insuficient per aturar el potencial basc

L'equip de Joan Peñarroya, que venia de guanyar amb contundència la Penya, no ha pogut allargar la ratxa de victòries, tot i que ha ofert una bona imatge, especialment en atac, davant un dels millors equips d'Europa. I és que el Laboral Kutxa, amb una plantilla extensa i de qualiat, ha hagut de treballar per marxar del Poliesportiu amb el triomf i amb la quarta plaça de l'ACB garantida, que li atorga avantatge pista d'inici en el play-off pel títol. Els bascos, amb un Adams en estat de gràcia (25 punts al final), han manat sempre en el marcador i només en dues ocasions (3-2 i 53-52 a l'inici del tercer quart) els de Peñarroya es van veure per davant. Va ser anecdòtic. Per què en el festival anotador que s'ha convertit el partit (47-52 al descans), qui més tenia a guanyar eren els visitants, que en les últimes set victòries a l'ACB havien anotat més de 100 punts. El MoraBanc de nou va tenir en Shermadini el seu home més destacat (19 punts al descans i 27 al final, amb 11 rebots), però davant del joc del georgià el Laboral Kutxa hi oposava més efectius (ara apareix Adams, ara Bertans, ara Bourousis, després Hanga). L'equip andorrà, però, mai ha deixat que els bascos trenquessin el partit i en l'últim quart, al qual es va entrar amb 69-74, els de Peñarroya, que ha apostat per canvis defensius amb l'aparició de la zona, han fet neguitejar el rival. Tot i això, les pèrdues de pilotes dels andorrans i l'encert d'Hanga amb un triple decisiu que posava el 88-95 i dos tirs lliures d'Adams en els últims dos minuts –que no va jugar Shermadini, amb rampes– han aplanat el camí de la victòria per als visitants. Dimecres, el MoraBanc visita el Baloncesto Sevilla, encara sense Víctor Sada, que no està recuperat de la lesió.