Futbol

Dani Alves reivindica els èxits del Barça i diu que són “els millors”

El defensa blaugrana replica als seus detractors que entén “que guanyar sempre molesta”. Després de celebrar la lliga l’equip torna a treballar per a la final de Copa

Dani Alves

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El defensa brasiler de l’FC Barcelona Dani Alves reivindicava la supremacia del club blaugrana els darrers temps amb un vídeo que va penjar ahir a la xarxa. “Som els millors del món, sí, el que diguin tant hi fa, som els millors. Els culers són uns afortunats, el aficionats més afortunats del món”, llançava el jugador, que ha superat Pelé com a futbolista sud-americà amb més títols de la història, amb trenta. De fet, està en el reduït club de jugadors amb trenta títols o més, que també formen els britànics Ryan Giggs i Kenny Dalglish, amb trenta-cinc.

Ja després de la rua blaugrana de diumenge Alves reptava els rivals, i el Reial Madrid sense citar-lo. “Agradi més o no agradi gens, aquest equip és història viva del futbol actual. La resta és seure i plorar. En dos anys sis títols, si això està malament que ens superin.” I ahir acompanyava el seu vídeo amb un missatge en to reivindicatiu: “Ara m’odiaran una mica més, però tranquils que jo entenc que guanyar sempre molesta, però segur que hi ha gent que ens estima i per a ells són aquests moments.”

Després de les celebracions exprés per la consecució de la lliga, l’equip de Luis Enrique torna aquest matí a la feina per intentar aconseguir el doblet aquesta temporada. Diumenge espera la final de Copa contra el Sevilla, en la qual el tècnic blaugrana podrà disposar dels seus jugadors més importants després que l’ensurt que va donar Javier Mascherano, que va haver de ser substituït a Granada, hagi quedat en no res. Només hi ha l’absència del lesionat Bravo a la porteria, tot i que Ter Stegen ha estat el porter de la Copa.

tracking