Bàsquet

El Reial Madrid s'imposa al València amb un gran darrer quart

Publicat per

Amb un gran darrer quart el Reial Madrid va adjudicar-se ahir el primer partit de les semifinals de la lliga Endesa davant del València Basket per un contundent 82 a 57. El partit no li va ser tan fàcil com el marcador indica a l’equip blanc, que va haver de treballar de valent davant d’un València que va anar de més a menys i que a l’inici del darrer quart va anar guanyant de vuit punts de diferència (16-24).

Just després d’aquest moment, la defensa del Reial Madrid va trobar la via per aturar l’atac taronja, que només va poder sumar dos punts fins al descans, quan els de Pablo Laso van recuperar la iniciativa (31-26). El València va estar força malament des de la línia de tres punts –2 de 22 al final del matx–, però el Madrid tampoc tenia el dia més clarivident a l’hora d’anotar i el matx va transcór­rer igualat fins al darrer quart, que va acabar amb un 47 a 42 per als locals. Va ser llavors quan el vigent campió de la competició va prémer l’accelerador i va passar per sobre d’un València que va acabar amb molt males sensacions. Carroll, amb quinze punts, va ser el màxim anotador d’un partit que es repetirà demà al BarclayCard Center.

Avui, Barça-Laboral Kutxa

Aquesta nit arrenca al Palau Blaugrana l’altra sèrie semifinal, que enfronta l’FC Barcelona Lassa contra el Laboral Kutxa. L’equip català, líder de la fase regular, vol fer valer el factor pista per passar a la final.