Golf

Esteve punxa en l'última jornada a Abu Dhabi i s'ha de conformar amb el 28è lloc

El golfista Kevin Esteve no va poder mantenir la línia de les dues jornades anteriors en l’Ascord Golf Citizen Abu Dhabi Open i es va haver de conformar amb una 28a posició final després d’un darrer dia fluix en el que va acusar la tensió i que el va desbancar de les posicions capdavanteres. Esteve, que en l’arrencada de la competició al Yas Links Club obtenia la segona plaça amb una tarja de 67 cops i el segon dia quedava cinquè provisional després de signar 72 cops, tancava el recorregut d’ahir amb 77 per baixar força llocs a la classificació final.

Amb la cita d’Abu Dhabi el jugador dóna per acabada la gira dels Emirats Àrabs, on ha disputat tornejos que formen part del circuit Mena Golf Tour. Té previst tornar al Principat i reprendrà aquesta competició el mes vinent amb tres cites més del circuit, a Kuwait i Oman.