Vòlei

L'Encamp fa el ple i assoleix l'ascens a primera nacional

El club buscarà ara el suport necessari per poder-lo fer possible

L'Encamp fa el ple i assoleix l'ascens a primera nacionalCV ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jornada històrica per al Club Vòlei Encamp. Després d’haver assolit ja dos triomfs dissabte el primer dia de la disputa de les fases d’ascens, els encampadans van confirmar ahir el seu domini guanyant també el CV Sóller per proclamar-se campions i obtenir una plaça merescuda a primera nacional espanyola, la tercera categoria del vòlei del país veí.

En el duel d’ahir, el conjunt presidit per Javi Borrego va haver de patir una mica per obtenir el triomf, ja que els visitants es van avançar obtenint el primer set. “Hem estat un pèl erràtics i hi havia nervis”, va assenyalar el màxim mandatari i jugador. Després, però, van tornar a practicar el seu joc habitual i es van emportar tres sets seguits per acabar certificant l’ascens amb una dar­rera victòria per 3 a 1 i amb el ple de nou punts a les fases.

“La sensació que tinc com a jugador i president és molt bona. Fa 20 anys que em dedico al vòlei al país i és molt satisfactori veure com un projecte fet entre nosaltres ha assolit una fita així”, declarava un Borrego emocionat.

El club se centrarà ara a trobar els recursos necessaris per poder fer possible l’ascens als despatxos. “Soc optimista i crec que tindrem suport”, hi afegia Borrego. A més a més, l’equip encara té pendents de disputar tres jornades de primera catalana, buscant l’objectiu de ser campió de Catalunya.

tracking