Amb orgullEFE

El MoraBanc va perdre al WiZink Center, sí, però ho va fer traient l’orgull que ha mostrat en tots els grans partits de la temporada. Perquè guiats per la il·lusió, els de Joan Peñarroya van tancar la temporada amb el cap ben alt, des de l’inici fins al final.

Mantenir la concentració i no donar regals era la consigna principal per mantenir les opcions durant tot el partit. No es va acabar d’aconseguir a l’inici, perquè Sergi Llull va aparèixer i va posar un parcial d’11 a 0 que situava el primer matalàs del matx i s’arribava al final del primer quart amb un 27 a 18. Retallar al Madrid no és fàcil, però el MoraBanc ho va aconseguir mitjançant la paciència i la solidesa, mental especialment. A poc a poc es va anar millorant. Al descans el resultat era de 46 a 39 i la il·lusió, viva.

Aquesta va seguir creixent a la represa enmig d’un WiZink Center desquiciat amb els àrbitres. Això no va afectar els del Principat, que van anar a més i amb un triple d’Schreiner sobre la botzina catapultava la il·lusió abans d’encarar els últims 10 minuts amb un 69 a 66.

El somni va arribar a veure’s més viu que mai només començar el darrer quart. Walker empatava als instants inicials i feia volar el MoraBanc i la seva il·lusió (71 a 71). Però quan el rival és el Reial Madrid, de vegades es necessita més que la il·lusió si ho vol així el conjunt blanc. Ho va voler i se’n va anar de nou als últims instants guiats per un Llull puntual a l’inici i final de partit. Però la il·lusió d’aquest equip va fer relluir l’orgull, no només d’aquest duel, sinó de tot el curs, lluitant-lo fins al final. El marcador final va ser 95 a 84, però no se li podia retreure res al MoraBanc, més aviat al contrari.