Llàgrimes a Sants per no poder dedicar l'ascens a Vicente

L’FC Andorra empata contra el Sants i es queda a un gol de la promoció d’ascens a tercera

Llàgrimes a Sants per no poder dedicar l'ascens a VicentePERE PUNTÍ / MUNDO DEPORTIVO

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

No va poder ser. L’FC Andorra només tenia una possibilitat de pujar o de disputar la promoció, i era sumant els tres punts al Camp de l’Energia de Barcelona, però els tricolors van empatar 1 a 1 contra la UE Sants. Les possibilitat d’ascens directe van quedar esvaïdes ben aviat, ja que la UE Horta ja guanyava per 4 a 0 el Lloret al descans. Quedava en disputa la plaça de promoció, en un duel complicat al camp del Sants, tant esportivament com per la tràgica mort del tècnic, Emili Vicente, la setmana passada.

Etiquetes:

La primera meitat va arrencar amb superioritat local en el joc, esperonats per un camp ple. El santencs portaven el domini de la pilota, però no van acabar de generar ocasions clares fins que al temps afegit Jordi Borrull des de l’esquerra va sorprendre els andorrans en una jugada aïllada. La pel·lícula va canviar a la represa, amb els del Principat fent-se amb les regnes de l’esfèrica, tancant el rival a l’àrea pròpia i gaudint de diverses oportunitats, fins que Cristian Martínez al minut 75 va empatar el matx. Els últims instants van ser igualats, però el marcador ja no es va tornar moure al tram final.

Després del duel, el porter Fer­ran Pol va admetre que “és un cop dur i estem tristos i tocats perquè no hem pogut acabar la feina com hauria volgut l’Emili, però alguns dies la pilota entra i no ha estat així”. En la mateixa línia es va mostrar el president del club, Albert Ferré, reconeixent que “el conjunt estava destrossat abans del xoc i ho està ara, era una cita difícil de jugar”. Per la seva banda, el tècnic ahir de l’FC Andorra, Eloy Casals, va agrair la feina dels jugadors: “Han fet tot el que han pogut i encara més, n’hem d’estar orgullosos.”

A més dels aficionats que es van desplaçar a Barcelona, també van ser presents el cap de Govern, Toni Martí, i la ministra d’Esports, Olga Gelabert, que va assegurar que “la primera part ha estat complicada, però després del descans i amb els canvis els andorrans han competit realment bé i han merescut el triomf”.

Llàgrimes a Sants per no poder dedicar l'ascens a Vicente

tracking