Quique Cubas, a l'FC Santa Coloma per a la Champions

El davanter centre gallec procedent del Coruxo, de segona B, s’uneix al conjunt de Richard Imbernón per jugar a Europa

Quique Cubas, a l'FC Santa Coloma per a la ChampionsFernando Galindo

Creat:

Actualitzat:

El davanter centre de 28 anys Quique Cubas s’incorporarà a la disciplina de l’FC Santa Coloma per a la disputa de la fase prèvia de la Champions League, que se celebrarà a final de juny i principi de juliol. Es tracta d’un jugador gallec que ha jugat l’última temporada al Coruxo, vuitè classificat del grup 1 de la segona divisió B espanyola, on ha disputat 26 partits (9 de titular) i ha marcat 3 gols. El seu anterior equip va ser el Somozas, a la mateixa lliga. Allà va fer 5 gols en els 32 matxs disputats. Cubas va passar la seva etapa al futbol base a cavall entre el planter del Celta i del Pontevedra (localitat on va néixer). Precisament amb aquest últim club es va produir el seu debut a la categoria de bronze del futbol espa­nyol. Després es va anar movent per diferents clubs gallecs de segona B i tercera divisió, com el filial del Celta, el Montañeros, el Cerceda i l’Arosa. En aquest últim conjunt va destacar per fer gran gols, com un de xilena o un gol maradonià contra el Cultural Areas que va fer la volta al món després de superar cinc defenses i el porter arrencant des de camp propi.

Etiquetes:

L’altre reforç al club colomenc de cara a la prèvia de la màxima competició europea és José Pedrosa, més conegut com Galán. És un migcampista que prové de l’Hospitalet i que ha jugat a països tan diferents com Tailàndia, Indonèsia, Àustria, Jordània, Xipre, Romania o Finlàndia.

Els dos jugadors nous i reforços ja van entrenar ahir mateix amb la resta dels companys a la Borda Mateu en el primer entrenament de preparació per a la primera eliminatòria de la Champions, de la qual es coneixerà el rival dels colomencs el 19 de juny, data del sorteig.

tracking