Sis baixes sensibles en la preconvocatòria d'Andorra

Sis baixes sensibles en la preconvocatòria d'AndorraFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Sis jugadors habituals de la selecció no van entrar a la preconvocatòria de 21 jugadors que Koldo Álvarez va fer pública ahir per al partit d’aquest divendres contra Hongria. Tres ja eren coneguts: Marcio Vieira, Jordi Rubio i Marc Garcia estan sancionats de l’anterior duel contra les Illes Fèroe per acumulació de targetes i seran baixa. Per la seva part, Cristian Martínez i Ivan Lorenzo no podran assistir a l’enfrontament davant els hongaresos per motius personals i també van quedar fora. Per altra banda, Adri Rodrigues s’està jugant l’ascens a segona divisió B amb el Villarobledo i ha acordat amb el tècnic centrar-se en el club, que just diumenge disputa la tornada de la segona eliminatòria davant el Naxarra.

Etiquetes:

La baixa d’aquests sis futbolistes gairebé fixos en l’onze inicial ha portat a l’entrada d’altres jugadors a la preconvocatòria. Entre ells destaca la de David Maneiro, que ha estat un temps absent de la llista, o Marc Ferré, que no suma cap internacionalitat amb l’absoluta fins al moment. No obstant, d’aquests 21 Koldo en descartarà tres en l’entrenament de dimecres. Un d’ells podria ser Víctor Rodríguez, que és dubte per lesió i per ara apunta més a ser baixa que a poder jugar.

Per la seva part, Josep Manel Ayala, també a la llista, deixarà la selecció després de l’enfrontament contra Hongria. Si finalment juga, el jugador sumarà la seva 85a internacionalitat amb l’absoluta.

tracking