Vòlei

Primers passos del CV Encamp per ser a primera nacional

L’entitat encara ha de cobrir gran part del pressupost, però confirma que farà
la inscripció

Primers passos del CV Encamp per ser a primera nacionalCV ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ahir va fer un mes just que el CV Encamp va assolir l’ascens a primera nacional espanyola, la tercera categoria del país veí, després de guanyar tots els partits de la fase que es va celebrar a la mateixa parròquia encampadana. El primer de tot va ser festejar la fita, però després d’un temps la directiva va començar a buscar els recursos necessaris per poder complir també als despatxos. L’entitat ja ha trucat a algunes portes per trobar suport econòmic. El president i també jugador, Javi Borrego, és optimista i diu que encara hi ha temps per tancar tractes.

Malgrat que encara s’ha de cobrir gran part del pressupost, xifrat en 25.000 euros, el màxim dirigent va assegurar que faran la inscripció i jugaran a primera nacional la temporada vinent. La data límit per renunciar-hi era el 21 de juny i el 23 és la de pagar la quota d’entrada, d’uns 3.000 euros. “Hi podem arribar en l’àmbit pressupostari. L’objectiu ara és trobar un patrocinador principal que confiï en nosaltres i posi nom al club. És el que em faria il·lusió”, va dir Borrego, que espera també el suport del comú d’Encamp, amb qui “sempre hem tingut una bona connexió”.

Quant a la plantilla, el president va assegurar que apostaran per la continuïtat. “Se m’ha ofert algun jugador que ha estat a Superlliga, però no és assumible per ara. Volem mantenir el bloc i ser la gent que s’ha guanyat l’ascens, tot i que hi haurà alguna baixa”, va exposar. També s’està treballant per aconseguir un equip juvenil, que és obligatori a primera nacional espanyola. S’està treballant en la base, però de moment no es compta amb un equip complet per competir. Per aquest motiu, s’està negociant amb clubs de Catalunya per arribar a un acord ja que el CV Andorra té pensat un projecte a part.

tracking