El Sant Julià llança per la borda les opcions al primer minut

Els de Luis Blanco es troben un rival molt més concentrat que a l’anada i acaben rebent una maneta

El Sant Julià llança per la borda les opcions al primer minutXavier Pujol

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Aquest any tampoc serà el que un equip andorrà pugui protagonitzar la sorpresa. Els tres representants en competicions continentals van concloure la seva participació tornant a veure la diferència respecte a d’altres equips europeus i sense tenir opcions de poder completar una fita gran, especialment els d’Europa League. Dimarts l’FC Santa Coloma va caure eliminat i ahir el Tic Tapa Sant Julià i la UE Santa Coloma van dir adeu per la porta del darrere sense competir.

Etiquetes:

Potser els lauredians, que ahir rebien l’Skënderbeu albanès a l’Estadi Comunal, van ser els que ho van tenir menys lluny. El conjunt dirigit per Luis Blanco havia aconseguit la difícil fita de tornar viu d’Albània, mantenint així vives les esperances de proesa amb l’1 a 0 de l’anada. Però les opcions es van esfumar quan encara no s’havia complert ni el segon minut de partit. El porter, Manuel Vidal, no va blocar una centrada tova i va permetre el gol a plaer de Goran Vujovic. A partir del 0 a 1 tot es va posar coll amunt i no es va aplanar en cap moment. El Sant Julià es va trobar un rival molt més sencer que a l’anada i no parava de defensar. El Skënderbeu ho va provar en diferents ocasions fins que al minut 32 ja va fer el gol de la sentència definitiva, en una centrada de falta que va trobar sol al segon pal Segun Adenaiyi, que no va perdonar.

Els jugadors van enfilar el camí del vestidors conscients que no tenien possibilitats, però això no els va privar de sortir amb un millor plantejament a la segona meitat, gaudint de més possessió però sense apropar-se en excés tret d’un parell de pilotes que es van passejar per l’àrea albanesa. El desgast físic no va trigar a fer acte de presència i el conjunt visitant ho va aprofitar per endollar una maneta, primer amb un gol en pròpia porta de Rafael Brito i després amb les dianes sense oposició de Kristi Vangjeli i Latifi.

Blanco no va amagar la decepció pel resultat després del partit i indicava “s’ha vist el que veníem dient i la realitat és que hi ha molta diferència entre els equips andorrans i els altres d’Europa”. De moment, aquest any tampoc hi haurà gesta a Europa League.

tracking