La sub-18 es classifica per a les semifinals de l'Europeu

Assoleix un triomf, un empat i una derrota per lluitar contra les millors

La sub-18 es classifica per a les semifinals de l'EuropeuROSA MARIA CARRILLO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció femenina de rugbi de 7 sub-18 va complir ahir l’objectiu que s’havia marcat de classificar-se per a les semifinals de l’Europeu Trophy de la categoria que es disputa aquest cap de setmana a l’Estadi Nacional. Les noies dirigides per Nàdia Olm van realitzar una gran actuació durant la jornada, en la qual van haver de realitzar fins a tres partits, que es van resoldre amb una derrota, una victòria i un empat. Primer va tocar la cara amarga, amb una desfeta clara contra el combinat més potent del grup, Escòcia, contra qui van cedir per 12-40. Després, però, es van enfrontar al conjunt més dèbil, Geòrgia, a qui van superar per un rotund 17-0. En el darrer enfrontament, contra Ucraïna, es jugaven la classificació a les semifinals d’avui. El duel es va resoldre amb un empat a 12 i finalment l’average va decidir a favor de les andorranes, que van obtenir el bitllet per a la lluita per les quatre primeres posicions de la competició. “Estem contentes perquè era l’objectiu que ens havíem fixat i l’hem assolit”, comentava Olm.

Etiquetes:

Avui s’enfrontaran a la favorita del torneig, Alemanya, a les 12.45 h per un lloc a la gran final. Si perden, lluitaran pel tercer o quart lloc contra la perdedora del partit entre Escòcia i Bèlgica. “Segurament notaran el cansament i serà un partit dur contra la favorita”, assenyalava l’entrenadora.

Per altra banda, avui hi haurà una altra cita de rugbi, amb l’estrena de la temporada del VPC Andorra al camp de l’Arize (15 h).

tracking