Futbol sala

Tres gols en set minuts sentencien un CE Sant Julià que reacciona tard

El CE Sant Julià va disputar ahir el segon partit de la temporada, a la pista del Sant Sadurní, i va tornar a perdre, en aquesta ocasió per cinc gols a quatre. Els locals es van avançar al minut 3, però ràpidament els del Principat van tornar a igualar la balança. Ara bé, en qüestió de set minuts els homes que dirigeix Moisés Gonçalves van encaixar tres dianes que serien determinants. Posteriorment va arribar la reacció visitant amb dues arribades amb premi d’Omar Debboun (4 a 3), malgrat que el català Francesc Xavier Castellet va foradar la porteria de Marco Antonio Gonçalves per matar l’enfrontament. A les acaballes va arribar el quart obra d’Òscar Neira i l’entrenador dels lauredians va declarar que “hem comès errors individuals, però hem tingut força ocasions i potser no mereixíem perdre”.