Trial

Toni Bou certifica el seu novè Campionat d'Espanya

Albert Cabestany aconsegueix la victòria i el pilot resident en té prou d’acabar en el segon lloc per revalidar el títol

Toni Bou certifica el seu novè Campionat d'EspanyaFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Toni Bou segueix regnant en el món del trial. Si fa unes setmanes va adjudicar-se el 22è Mundial, ahir va aconseguir el 9è Campionat d’Espanya. El resident en tenia prou de sumar un punt més que Adam Raga per ser vencedor matemàtic a falta d’una cursa, i la cinquena plaça final de Raga amb 31 punts de penalització va deixar-li el títol en safata. Bou va acabar en el segon lloc del podi amb 20 punts, en una cursa que va acabar guanyant Albert Cabestany amb 15 punts.

El corredor amb residència va manifestar la seva alegria pel títol aconseguit: “Estic molt content per guanyar el campionat aquí, em fa molta il·lusió.” I hi va afegir que “sabia que sortint amb el primer grup seria difícil superar els que venien darrere, i així ha estat, perquè Raga ha acabat 5è i Busto 7è. Però al final he pogut lluitar per la victòria i m’ha faltat molt poc”. Bou també va lloar els paratges naturals de Sant Julià de Lòria per fer trial, i va assegurar que “pots fer tant zones seques com molles, té moltes possibilitats i estic satisfet d’estar aquí gaudint d’aquestes muntanyes tant competint com entrenant”. El resident no era l’únic feliç, ja que el vencedor, Albert Cabestany, va afirmar que “tot ha estat perfecte i només he fet dues errades petites. S’ha de fer molt bé per guanyar en Toni i avui ho he aconseguit”.

Oriol Pi va pujar al podi en júnior, on va ser segon. I pel que fa a la resta de representants del país, Yago Parellada va ser 16è en TR4 i Jordi Lestany 10è en cadets.

tracking