Alcácer guia el Barça a un triomf d'or

Un doblet del valencià permet superar el Sevilla i igualar el millor inici històric

L’FC Barcelona va fer el just i necessari ahir per sumar una nova victòria en lliga, guiada per un doblet de Paco Alcácer. El valencià va ser decisiu en estar molt atent en dues jugades puntuals que van servir per tombar un Sevilla combatiu que ho va lluitar fins al final. Alcácer va avançar el Barça al minut 23 aprofitant una errada d’Escudero en una passada llarga d’un Luis Suárez negat i que ja porta la seva pitjor ratxa golejadora des que és blaugrana.

Pizarro va igualar el partit amb un cop de cap al 59’, però Alcácer va aparèixer només cinc minuts després per fer el segon en rematar una centrada de Rakitic amb solvència. Amb el triomf, el Barça va igualar el millor inici de la història de la lliga, amb 10 victòries, 1 empat i cap derrota.

Per la seva part, el València es manté a un nivell molt alt i ahir ho va demostrar novament en el duel matinal contra el Leganés, a qui va superar per un clar 3-0 amb gols de Parejo, Rodrigo i Sant Mina, de penal. El conjunt ché segueix sense haver perdut cap partit i segon a la taula, a només quatre punts del Barça

Avui (20.45 h) serà el torn per al Reial Madrid, que rep el Santiago Bernabéu a Las Palmas, penúltim de la classificació, amb la intenció d’acabar amb la seva mala ratxa de resultats.