motociclisme

España es marca el somni d'un Top-20 per al Dakar

El pilot del Principat presenta el seu equip cent per cent andorrà per al ral·li més dur del món en un acte a Vivand

España es marca el somni d'un Top-20 per al DakarXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristian España va passar la tarda d’ahir a Vivand per mostrar alguna de les seves relíquies de dues rodes (la moto amb la qual competirà al Dakar és a Barcelona per anar en breu al Perú) i va aprofitar per connectar amb la gent que passava per la zona, amb sortejos i obsequis inclosos. El més important, però, va ser presentar el seu equip cent per cent andorrà: José Pires, el mecànic, Dani Catalan, el responsable de comunicació, i Albert Veiga, acompanyaran España en la seva tercera aventura al raid més dur del món. “És un equip amb tot d’andorrans, i això és el més bonic”, exposava.

Com a fita per a la nova edició, el pilot es marcava el difícil repte d’acabar al Top-20. “L’objectiu és millorar, però sempre amb el cap posat a no cometre errors perquè el Dakar és molt llarg”, indicava España, que afegia que “cada vegada s’està complicant més, hi ha més pilots i més nivell. Intentaré marcar-me un Top-20 i estar al davant. Sé que és difícil perquè són 180 pilots i els 50 primers tots corren i volen estar al davant. Serà una lluita bastant dura”.

España va aprofitar l’ocasió per valorar la baixa d’Albert Llovera, per la qual no sent més responsabilitat al quedar-se com a únic andorrà en competició pura. “Em sap greu que no vingui perquè s’ho estava treballant molt. No sento més responsabilitat perquè jo estic a una altra categoria, faig la meva carrera i penso portar Andorra fins al podi final”, va indicar.

tracking