ACB Lliga Endesa

El MoraBanc es juga amb el Bilbao seguir somiant en la Copa

El MoraBanc Andorra vol refer-se de la decepció de l’Eurocup en un nou duel clau per seguir amb les opcions de classificar-se per a la Copa del Rei

El MoraBanc es juga amb el Bilbao seguir somiant en la Copa

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La competició no s’atura, i després de l’eliminació de l’Eurocup a París, el MoraBanc Andor­ra disputa aquest vespre al Poliesportiu (19.00 hores) un nou duel clau contra el RETAbet Bilbao Basket per seguir amb les aspiracions de classificació per a la Copa del Rei de Gran Canària del proper mes de febrer. El capità Oliver Stevic va admetre que “no estem en un moment perfecte després de l’eliminació”, però va afegir que “avui és un duel perfecte per tornar al camí on estàvem abans dels partits contra Baskonia i Levallois, quan jugàvem dur i millor en defensa”.

I és que un dels fets que explica les dues derrotes consecutives és la baixada del nivell defensiu que tant havia ajudat a aconseguir les victòries contra Gran Canària, Tenerife, Guipúscoa o Torí, i que en aquests últims dos partits ha deixat els tricolors amb 98 punts encaixats de mitjana. El tècnic, Joan Peñarroya, va fer una valoració similar a la del capità, i va assegurar que “és un dia per tornar a trobar-nos a gust amb les nostres situacions defensives. Nosaltres no juguem partits a 60 punts perquè no ens agrada jugar possessions llargues, però necessitem baixar els percentatges dels rivals”.

El RETAbet Bilbao Basket ha tingut un mal inici de temporada. També ha estat eliminat a l’Eurocup, però la seva situació a la lliga és pitjor que la dels andorrans, ja que ocupen el 16è lloc, amb 4 victòries, i fins i tot han hagut de canviar d’entrenador, i Velijko Mrsic va agafar les regnes de l’equip en substitució de Carles Duran. Tot i aquesta situació, l’egarenc preveu un matx “complicat, perquè sempre que juguem contra ells ho és. Mantenen tres o quatre jugadors que sempre ens han donat problemes i necessitem que no es trobin còmodes ni agafin confiança al principi”, i va agregar que “és una jornada que tenim marcat per jugar bé i aconseguir la victòria”.

PENDENTS D’ALBICY

L’eliminació europea no va ser l’única mala notícia del matx contra el Levallois Metropolitans, la lesió a l’adductor d’Albicy al tram final del matx també ho és. Sobre les possibilitats que jugui aquest vespre, Joan Peñarroya va dir ahir que “fins a última hora no sabrem si podrà, però si ho fa no serà en les millors condicions”. El base no va entrenar ni dijous ni ahir, i el tècnic va assegurar que “les proves no semblen dolentes, però les seves sensacions no són bones. Així que és probable que no hi sigui”.

JORNADA SOLIDÀRIA

El Club s’afegeix a la campanya de recollida de joguines

ANDORRA LA VELLA. El BC MoraBanc Andorra s’afegeix a la campanya solidària de recollida de joguines a favor de Càritas que impulsa per 25è any el periodista d’RTVA, Òscar Royo. Els membres de la plantilla tricolor ja van portar ahir les seves joguines per als més petits, i des de l’entitat s’anima els aficionats que vagin avui al Poliesportiu que també participin en aquesta iniciativa solidària i col·laborin amb la campanya, com ja van fer l’any passat en els duels contra l’Unicaja de Màlaga i el Barça que van fer-se en aquestes dates.

El MoraBanc es juga amb el Bilbao seguir somiant en la Copa

tracking