Bàsquet

El MoraBanc tindrà mascota al maig

Sortirà d’un concurs entre els escolars de segona ensenyança del país

El MoraBanc tindrà mascota al maigBCA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El BC MoraBanc Andorra tindrà mascota a final d’aquesta temporada. L’habitual concurs escolar organitzat entre el club i el centre comercial Pyrénées per dissenyar la tercera equipació de l’equip es transforma i ara servirà per buscar la que serà la nova mascota de l’entitat. Els alumnes de segona ensenyança de tots els sistemes educatius hi podran participar, i els únics requeriments seran que “sigui bípede, s’animi, i pugui moure’s i fer coses, així que hi entra quasi tot”, segons va comentar el cap de màrqueting i comunicació del MoraBanc An­dor­ra, Gabriel Fernàndez. A més, va afegir que “ho farem amb escolars perquè tenen el punt d’espontaneïtat que ens agrada”.

Fins l’any passat, només s’enviava una proposta per cada classe al concurs, però enguany cada nen o nena en podrà enviar una, i Joaquim Serrahima, director de màrqueting de Pyrénées, creu que “rebrem centenars de propostes”, i va agregar que “que la mascota d’un club ACB sigui feta per un amic teu, algú que coneguis, per tu, o que hi hagis participat, és una cosa que aquí a Andorra la podem fer i ho hem d’aprofitar”.

Els joves del país tindran fins al 28 de febrer per presentar els seus dissenys. Després un jurat n’escollirà deu, i entre aquest jurat i el vot popular s’escollirà la futura mascota del MoraBanc Andorra, que s’estrenarà al maig en el duel contra el Delteco GBC. A més, el guanyador també rebrà com a premi un ordinador.

L'ABP AMENAÇA AMB UNA VAGA I L'ACB INSTA A SEGUIR NEGOCIANT

La relació entre l’Associació de Basquetbolistes Professionals i l’ACB no passa pel seu millor moment, i ara fins i tot planeja la possibilitat que els jugadors facin vaga. El motiu de conflicte és el fons social (una aportació de 315.000 euros que fa l’ACB per ajudar el sindicat) i les fitxes de jugadors extracomunitaris. El president de l’ABP, Alfonso Reyes, va assegurar en una entrevista a El País que “la vaga és un dret constitucional, i si això no canvia, està allà”. De la seva banda, des de l’ACB, la secretària general, Esther Queraltó, va “convidar l’Associació de Basquetbolistes Professionals a seguir negociant”.

tracking