Bàsquet

Jaime Fernández fa una crida a no desviar-se en tornar de l'aturada

El MoraBanc Andorra estarà 21 dies sense disputar cap partit oficial fins al duel contra el Tenerife

Jaime Fernández fa una crida a no desviar-se en tornar de l'aturadaXavier Pujol

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

21 són els dies que el MoraBanc estarà sense jugar cap partit oficial des de el triomf contra la Penya fins a la visita a Tenerife. Una aturada que arriba precisament quan els tricolors passen pel millor moment de la temporada, amb quatre triomfs consecutius. Un dels líders de l’equip, Jaime Fernández, assegura que han de seguir la mateixa línia quan tornin: “Potser és el pitjor moment per parar. Sabem què és el que ens ha portat fins aquí i no podem descentrar-nos ni tornar amb una altra mentalitat que no sigui la que tenim ara.”

Pel madrileny, els ingredients que han provocat la millora del MoraBanc han estat “que tots hem espremut amb treball, intensitat i no ens hem relaxat”, i va afegir que “guanyar el Barça dona confiança i estem en un moment que en tenim molta, i aquesta és una de les claus per sumar victòries”. No només l’equip passa per un bon moment, també ho fa Jaime Fernández personalment, i després de les últimes actuacions és el quinzè jugador més valorat de la lliga i el dotzè màxim anotador. El base va assegurar que es troba “bé físicament, amb confiança, encistellant i assistint. Les coses m’estan sortint bé i vull seguir ajudant l’equip”.

D’altra banda, avui comença la Copa del Rei de Gran Canària amb el València-Tenerife (19 h) i el Madrid-Unicaja (21.30 h). La competició va estar en perill per la vaga dels jugadors que va ser desconvocada i, en aquest aspecte, Fernández va explicar que “ha estat un tema complicat, però al final s’ha arribat a un acord, que era l’important, i es jugarà la Copa del Rei amb els equips que ho mereixen”. També va parlar del torneig Joan Peñarroya a l’enquesta que l’ACB va fer als tècnics no classificats. Per l’egarenc, el Madrid és favorit i no descarta el Barça com a alternativa si supera el Baskonia de Pedro Martínez.

tracking