Esquí de muntanya

El fort vent, principal protagonista a la cursa esprint de l'Europeu

El fort vent, principal protagonista a la cursa esprint de l'Europeu

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’estrena del Campionat d’Europa d’esquí de muntanya que es fa a l’Etna, a Itàlia, va tenir ahir un inici complicat a causa de les fortes ratxes de vent que van arribar als 100 quilòmetres per hora i que van obligar a suspendre la cursa d’esprint en categoria sènior sense haver finalitzat.

En el moment en què es va aturar la cursa, Xavier Areny era l’únic dels representants de la FAM que seguia en competició després que hagués accedit a la ronda de quarts de final. En aquesta fase tenia el cinquè millor temps provisional quan es va cancel·lar la prova. No van accedir a aquesta ronda, en canvi, Jordi Solé, Gerber Martín, Euan Prieto ni Marc Font.

Sí que es van poder celebrar amb normalitat les curses de les categories de base, on Andrea Sinfreu va ser cinquena a la prova cadet femenina, mentre que Oriol Olm va ser el 14è a la masculina. Entre els júniors, el millor classificat va ser Sergi Casabella, amb un 15è lloc a la cursa que va guanyar el suís Arno Leitha. A més, Carles Serra va finalitzar en 19a plaça, i Arnau Soldevila va ser el 23è classificat.

Per avui, si la meteorologia ho permet, està prevista la cursa vertical del Campionat d’Europa.

tracking