El Vall Banc torna a punxar i l'Engordany se situa líder

Els colomencs cauen contra el Lusitans i encadenen tres partits sense guanyar a prop de la fase decisiva del curs

El Vall Banc torna a punxar i l'Engordany se situa líderFAF

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Feia moltes jornades que la Lliga Multisegur Assegurances no patia un canvi de lideratge. L’actual campió, el Vall Banc FC Santa Coloma, s’havia aferrat a la primera plaça, però les tres últimes jornades no han estat profitoses per als colomencs, que han sumat dues derrotes i un empat. Ahir van caure davant un FC Lusitans (2 a 0) que segueix en la lluita per anar al play-off pel títol, amb gols de Christian i Teixeira, que van servir als d’Alberto Usubiaga per adjudicar-se el triomf i provocar una nova punxada del Vall Banc, la tercera seguida.

Etiquetes:

Aquesta ensopegada no va trigar a aprofitar-la la UE Engordany, que la setmana passada va deixar escapar l’oportunitat de situar-se líder en el duel directe entre primer i segon, però ahir, sabent el resultat del campió, va superar l’Inter Club Escaldes per la mínima (1 a 0) amb gol de cap de Cristian Cellay. Els tres punts van fer pujar a la posició privilegiada l’Engordany amb un punt de marge sobre el Vall Banc.

També el Tic Tapa Sant Julià va treure profit de la desfeta dels de Richard Imbernón per apropar-se més a la part alta de la classificació i obrir la lluita pel títol de cara als play-off. Els lauredians no van tenir problemes per superar per un clar 5 a 1 la Penya Encarnada, que a dues jornades per acabar la fase regular encara no ha sumat cap victòria i només dos empats.

En l’altre duel de la 19a jornada, la UE Santa Coloma va haver de patir més del compte per imposar-se al Nóbrega Constructora FC Encamp (1 a 2). El gol de Sosa no va ser suficient davant dels de Pousa i Molina, que mantenen el conjunt colomenc en la quarta posició del play-off pel títol, empatat a 28 punts amb el Lusitans.

tracking