Joan Verdú s'imposa al gegant FIS disputat a Courchevel

S’imposa al gegant de l’estació francesa i rebaixa punts FIS fins als 12,03

Joan Verdú s'imposa al gegant FIS disputat a CourchevelALEXIS BOICHARD / AGENCE ZOOM

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú va adjudicar-se ahir el gegant FIS disputat a l’estació francesa de Courchevel amb un temps total de 2’10”41, amb més de mig segon de marge (0”58) sobre el gal Thibaut Favrot, i 0”68 respecte al també francès Alexandre Coltier. L’andorrà ja va marcar el millor crono de tots els participants a la primera mànega (1’07”18), i a la segona baixada va refermar el seu triomf amb un parcial d’1’03”23. Amb aquesta victòria, l’esquiador també va aconseguir una rebaixa en els punts FIS i passa dels 13,34 que tenia a l’última llista fins als 12,03 actuals.

Etiquetes:

A més de Verdú, també van participar al gegant de Courchevel Xavi Salvadores, que va ser 46è, a 6”69 del millor temps, i Àlex Rius, que va finalitzar en 57a posició, a 9”02. De la seva banda, Axel Esteve i Albert Pérez no van acabar la primera mànega de la prova. A més, avui es disputa un nou gegant a l’estació francesa.

També a França, en aquest cas a Font Romeu, l’equip femení de la FAE va disputar un gegant FIS en què Cande Moreno va ser la millor classificada amb un 19è lloc a 3”31 de la guanyadora, la sueca Magdalena Fjaellstroem. De la seva banda, Clàudia Mijares va acabar 57a, a 9”91 del millor temps, i Xènia Rodríguez va classificar-se en 64a posició, a 14”73 de la vencedora. Avui se celebrarà una nova cursa de gegant a l’estació de Font Romeu.

PENDENTS DE LLUÍS MARÍN PER AL FINAL DE CURS

Lluís Marín coneixerà avui els resultats de la ressonància magnètica que van fer-li a l’espatlla després de la caiguda de la Copa del Món de la Molina el cap de setmana. A més de l’estat de l’espatlla, el surfista de neu està pendent del traumatisme que va patir al cap arran de l’impacte per saber si pot acabar la temporada o ha de dir adeu abans d’hora. En aquests casos, els protocols mèdics recomanen no prendre riscos, però des de la FAE encara no volen confirmar si Marín acaba ja la temporada (falten dues cites de la Copa del Món, aquest cap de setmana i el proper), tot i que admeten que no fa bona pinta.

Joan Verdú s'imposa al gegant FIS disputat a Courchevel

tracking